9 πασίγνωστα μουσικά κομμάτια που εμπνεύστηκαν από ερωτικές (και όχι μόνο) ιστορίες celebrity!

Πόσο ενδιαφέρον είναι να ξέρεις τι κρύβουν τα lyrics ενός τραγουδιού!
9 πασίγνωστα μουσικά κομμάτια που εμπνεύστηκαν από ερωτικές (και όχι μόνο) ιστορίες celebrity!



Ένα βιβλίο είναι μια ιστορία για το μυαλό. Ένα τραγούδι είναι μια ιστορία για την ψυχή. Και να κάτσεις και ακούσεις τα lyrics από κάθε τραγούδι θα διαπιστώσεις πως το καθένα κρύβει και μια ιστορία αγάπης, έναν ανεκπλήρωτο έρωτα, έναν οδυνηρό χωρισμό, μια ίντριγκα...
Ας δούμε μερικά πασίγνωστα κομμάτια, που μαθαίνοντας πως γράφτηκαν σίγουρα θα έχεις το νου σου στα lyrics και θα σου φανούν πιο ενδιαφέροντα!

Love Will Remember#
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Selena Gomez και ο Justin Bieber είχαν μια θυελλώδη σχέση! Kαι ήταν και οι δυο τραγουδιστές οπότε και στα τραγούδια τους το story ήταν αναμενόμενο! Έγραφαν τραγούδια ο ένας στον άλλο και με αυτό τον τρόπο εξέφραζαν τα συναισθήματά τους! So sweet! 
H Selena έγραψε το "Love Will Remember",το οποίο και ήταν το πιο εξομολογητικό τραγούδι που έχει τραγουδήσει ως τώρα. 
Ο Justin από την άλλη έγραψε το  "Heartbreaker" και το  "Nothing Like Us", για να περιγράψει τη σχέση τους!

Obsessed#
Όλοι σχεδόν γνωρίζουν πως η Mariah Carey είχε πετάξει τα "καρφάκια" της για τον Eminem στο τραγούδι "Obsessed". Και η Mariah ήταν όντως οbsessed διότι στο video clip είχε ντυθεί σαν τον Eminem! 
Σαν απάντηση ο Eminem έγραψε το "The Warning", όπου ανέφερε αρκετές φορές το όνομά της. 

Wedding Bells#
Θυμάσαι τότε που ο Nick Jonas και η Miley Cyrus ήταν ένα; Δεν ήταν απλά ζευγάρι, ήταν κάτι ανώτερο από αυτοκόλλητοι! Όμως κάποια στιγμή οι δρόμοι τους χώρισαν και η Miley αρραβωνιάστηκε με τον Liam Hemsworth. Αυτό το γεγονός ήταν και η αφορμή ο Jonas, που δεν μπορούσε να ξεπεράσει επουδενί την Miley, να εκφράσει τη θλίψη του μέσα από το τραγούδι "Wedding Bells". Τα lyrics του τραγουδιού έλεγαν: " Δεν θέλω να αγαπήσω ξανά, αν δεν είσαι εσύ αυτή. Δεν θέλω να ακούσω τις καμπάνες από το γάμο σου γιατί θα σημαίνει πως δεν κάναμε μια τελευταία προσπάθεια να είμαστε ξανά μαζί!"
Τα λες και συγκινητικά λόγια! 

The Way#
Η Ariana είχε φοβερή επιτυχία με το τραγούδι "The Way". Ήξερες όμως ότι αυτός που το έγραψε ήταν ο Jordin Sparks; Ο οποίος και έκανε ένα όχι και τόσο κολακευτικό σχόλιο για την Ariana: " Η ομάδα της Ariana το άκουσαν και αυτή το αγάπησε! Έκανε εξαιρετική δουλειά και το "εκτέλεσε" live!". O Jordin για την ακρίβεια το είχε γράψει για το αγόρι που είχε τότε η Ariana, τον Jason Derulo!

Cry Me a River#
Αν και ο Justin Timberlake δεν το έχει παραδεχτεί ποτέ δημόσια πως το "Cry Me a River" ήταν γραμμένο για την Britney Spears, ακόμα και τώρα 10 χρόνια μετά όλοι ξέρουν! 
Ακόμα και αν αυτό το single μπορεί να ξεκίνησε σαν ένα τραγούδι εκδίκησης, εν τέλει αποδείχτηκε πως είναι ένα από τα καλύτερα singles του Justin! Κάθε εμπόδιο για καλο, λοιπόν!

By the Grace of God#
Αλλό ένα βιογραφικό τραγούδι στη μουσική βιομηχανία που εξυμνεί τον έρωτα αλλά κυρίως περιγράφει τη σχέση της Katy Perry με τον πρώην άντρα της Russell Brand.
Γενικότερα η Katy πρώτα ζει και μετά το τραγουδάει! Τα περισσότερα κομμάτια της είναι βιογραφικά! Άλλωστε και το  “Unconditionally” μιλάει για τη σχέση της με τον John Mayer.

Paper Doll#
Ο John Mayer και η Taylor Swift ήταν κάποτε ζευγάρι! Η Taylor κάποια στιγμή μετά το χωρισμό τους αποφάσισε να γράψει ένα τραγούδι για τον πρώην της, το "Dear John" που τα lyrics του ανέφεραν το εξής:  "don't you think I was too young to be messed with?" 
O John το θεώρησε ντροπιαστικό και κακογραμμένο τραγούδι. Και έτσι όλο αυτό το σκηνικό έγινε η αφορμή για να γράψει το "Paper Doll". 

Hollaback Girl#
Το ήξερες πως αυτή η επιτυχία της Gwen Stefani ήταν έμπνευση από μια κακιούλα που είχε πει η Courtney Love  για την Gwen;
Η Courtney είχε δηλώσει: " Το να είσαι διάσημη είναι σαν να πηγαίνεις στο λύκειο. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι μια cheerleader. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι διάσημη όπως είναι η Gwen Stefani. Αυτή είναι μια cheerleader."
Ouch! Γι΄αυτό και η Gwen απάντησε με το παρακάτω τραγούδι!

I Knew You Were Trouble#
Μερικές από τις επιτυχίες της Taylor Swift  μιλούν για τους χωρισμούς της. Άλλωστε τι νόημα έχει για μια Taylor να κάθεται να κλαίει σε ένα δωμάτιο ενώ μπορεί να γράψει ένα album που θα γίνει Νο1; Όπως έγινε και το  "I Knew You Were Trouble" που ήταν γραμμένο για τον πρώην της από τους  One Direction, Harry Styles! Μάλιστα το 2013 στα MTV που κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο γυναικείο video δήλωσε: " Θέλω να ευχαριστήσω αυτόν που ενέπνευσε να γράψω αυτό το τραγούδι και ξέρει πολύ καλά ποιος είναι, γιατί τώρα κέρδισα αυτό το βραβείο εξαιτίας του." Η κάμερα κατευθύνθηκε προς τον Harry που δεν έδειξε σημάδια δυσαρέσκειας!

Ρίξε μια ματιά στο Studio 54! Θα δεις φωτογραφίες από το θρυλικότερο club όλων των εποχών και δεν θα το πιστεύεις ποιοι πέρασαν από εκεί!