Tom Cruise: 9 μυστικά για εκείνον και την κόρη του!

Τom Cruise -Suri Cruise , όχι η τυπική σχέση πατέρα κόρης! Μάθε τα μυστικά τους!
Tom Cruise: 9 μυστικά για εκείνον και την κόρη του!



Η Suri Cruise η κόρη του διάσημου ηθοποιού Tom Cruise και της Katie Holmes, έχει ζήσει στο προσκήνιο από την ημέρα που γεννήθηκε. Ο σκανδαλώδεις χωρισμός των γονιών της, η κηδεμονία της, η σαηεντολογία που προσπαθεί ο Tom Cruise να την εντάξει και όλες οι φήμες σχετικά με την σχέση πατέρα κόρης την κάνουν μία είδηση από την πιο μικρή της ηλικία. Αυτά είναι τα 10 πιο συγκλονιστικά μυστικά της!

1)Η Suri δεν έχει δει τον πατέρα της για περισσότερες από 1.000 ημέρες! Η 10χρονη την τελευταία φορά που φωτογραφήθηκε με τον μπαμπά της ήταν στην Disneyland το 2013. Από τότε, δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να υποδηλώνει ότι η ο Tom Cruise,έχει δει την κόρη του για τρία χρόνια.

2)Στις 19 Απριλίου του 2016, στα δέκατα γενέθλιά της η μικρή Cruise φάνηκε να είναι πολύ λυπημένη ενώ γιόρταζε  με τη μαμά της στη Νέα Υόρκη, και ο Tom δεν ήταν πουθενά.

3)Το πολυάσχολο πρόγραμμα του Tom Cruise  θα μπορούσε να είναι ο λόγος πίσω από κλιμακωτή σχέση μπαμπάς-κόρη. Το 2015 μια πηγή ανέφερε ότι ο Tom ήλπιζε να φέρει την 9χρονη τότε κόρη του στην προώθηση της ταινίας Mission Impossible: "Θα την πάρει για να περάσουν μαζί  ποιοτικό χρόνο, γιατί  δεν την έχει δει μήνες τώρα και του λείπει τρομερά". Αυτό δεν συνέβη ποτέ4)

5)Η Σαηεντολογία έχει παίξει τεραστιο ρόλο στη σχέση τους. Το 2013,ο Cruise παραδέχθηκε ότι η εκκλησία πράγματι παίζει ρόλο στο διαζύγιο του με την Holmes.

6)Παρά τις αναφορές που δείχνουν ότι ο Cruise δεν ενδιαφερεται για τη Suri, μια πηγή λέει ότι ο Tom στην πραγματικότητα προσπαθεί να πάρει την επιμέλεια της κόρης του. "Ο Tom έχει τα χρήματα και τη νομική ισχύ για να μπει εκ νέου τη ζωή της κόρης του. Θέλει να παίξει μεγαλύτερο ρόλο στη ζωή της Suri με περισσότερα δικαιώματα. Ωστόσο, η Χολμς ανησυχεί για τον πρώην της, και την "την επαναφορά" της Suri στη Σαηεντολογία. 

7)Σε αρκετές περιπτώσεις, πηγές έχουν αναφέρουν ότι έχουν δει τη 10 χρονη Suri να έχει πολλά ξεσπάσματα θυμού! Τον Οκτώβριο του 2015 είχε ένα τέτοιο ξέσπασμα ενώ ήταν  με τη μαμά της σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου.

8)Τον περασμένο μήνα η μικρή Suri φαίνεται πως απέλυσε τον δάσκαλο μουσικής της, καθλως όπως δήλωσε είχαν "δημιουργικές διαφορές"

9)Μπορεί η Suri να είναι μόνο 10 χρονών όμως ντύνεται καλύτερα κι από γυναίκες τρεις φορές μεγαλύτερή της!  Πολυτελή τακούνια, φορέματα, σακάκια, μαγιό και πολλά luxury προϊόντα απότελούν μέρος της ντουλάπας της!  Οι θαυμαστές της επίσης έχουν αφιερώσει ένα ολόκληρο blog στην  stylish γκαρνταρόμπα της!

Διάβασε ακόμα για τον Tom Cruise: Θέλει να κάνει εξορκισμό στην κόρη του!