Στηρίζουμε Adam Levine για τα Όσκαρ!

Γιατί είναι ο καρδιοκατακτητής της showbiz.
Στηρίζουμε Adam Levine για τα Όσκαρ!



Το ότι είχε καταπληκτική φωνή ο Adam Levine το ήξερα από πριν, αλλά την γοητεία του ομολογώ ότι την ανακάλυψα πριν από δύο εβδομάδες όταν είδα στο σινεμά την ταινία «Begin Again» με πρωταγωνιστές την Keira Knightley και τον Mark Rufallo. Εκεί κατάλαβα ότι δεν είναι ένας συνηθισμένα σέξι άντρας. Είναι ο άντρας του οποίου τα εξωτερικά χαρακτηριστικά σε αφήνουν αδιάφορη αλλά το στιλ, η κίνηση, τα τατουάζ και ο ιδρώτας του εκτοξεύουν τα επίπεδα της σεξουαλικότητάς του. Κατάλαβα, επίσης ότι η ηθοποιία δεν είναι το αδύναμο στοιχείο του, αλλά ούτε και το ατού του. Γιατί τελικά την απόλυτη προσοχή μου τη κέρδισε κάπου στο φινάλε της ταινίας, όταν τραγούδησε το υποψήφιο για Όσκαρ track με τίτλο «Lost Stars».

Την προσοχή, όμως, των media την έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω του καθώς o 35χρονος frontman των Maroon 5 έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να είναι στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Θα τραγουδήσει στα Grammy’s αυτή την Κυριακή, θα εμφανιστεί στη σκηνή των Όσκαρ στις 22 Φεβρουαρίου με το υποψήφιο τραγούδι του, ενώ κυκλοφόρησε νέο video clip για το τραγούδι «Sugar».

Μετάνιωσα, λοιπόν που τον προσπερνούσα, ενώ το 2013 είχε χαρακτηριστεί από το περιοδικό People ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο.  

Γιατί ποτέ μου δεν είχα δει αυτή την viral φωτογραφία που έκανε το στόμα μου να στραβώσει σήμερα το πρωί.

Μετά από σύντομη έρευνα λοιπόν, με έπεισε ότι πρέπει να στηρίξω πνευματικά αυτή τη σέξι οσκαρική υποψηφιότητα. Και οι λόγοι είναι οι παρακάτω:

Γιατί όταν ήταν ζευγάρι με τον Άγγελο της Victoria’s Secret Anne Vyalitsyna της έδωσε επί σκηνής το πιο γλυκό πεταχτό φιλάκι.

Γιατί σαν κριτής του The Voice ήταν αρκετά cool.

Γιατί δεν αντιστάθηκε ούτε και εκείνος στη Shakira.

Γιατί έχει ταλέντο στις μιμήσεις.

Γιατί όπου σταθεί και όπου βρεθεί πετάει την  μπλούζα του.

Γιατί αν κάνω παιδί αύριο μεθαύριο θα μπορώ να του δώσω μία κούκλα ίδια με αυτόν.