Ζήλεψε την Kim η Kourtney: Τα έβγαλε όλα μπροστά στην κάμερα αν και έγκυος!

«Για μένα το γυμνό κορμί δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεται κανείς. Δεν ντρέπομαι για το σώμα μου», δηλώνει στην εξωφυλλική της συνέντευξη για το περιοδικό DuJour.
Ζήλεψε την Kim η Kourtney: Τα έβγαλε όλα μπροστά στην κάμερα αν και έγκυος!



Αυτή η οικογένεια θα μας τρελάνει (ή θα μας μάθει τι σημαίνει καλό marketing). Λίγες μέρες αφότου κόπασε ο ντόρος για την full frontal φωτογράφηση της Kim Kardashian, τα media όλου του κόσμου έπαθαν ντελίριο με δυο εξίσου προκλητικά εξώφυλλα της Kourtney και της Kendall Jenner.

Η μεγαλύτερη αδερφή των σταρ του αμερικανικού ριάλιτι, 35χρονη Kourtney τόλμησε να φωτογραφηθεί εντελώς γυμνή παρότι βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και φυσικά κατάφερε να γίνει talk of the town.

«Για μένα το γυμνό κορμί δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεται κανείς. Δεν ντρέπομαι για το σώμα μου», δηλώνει στην εξωφυλλική της συνέντευξη για το περιοδικό DuJour η 35χρονη σταρ και ποζάρει με αυτοπεποίθηση στον φακό του Brian Bowen Smith.

«Είμαι στα καλύτερά μου όταν είμαι έγκυος. Είναι τόσο συγκλονιστικό το συναίσθημα και η μεταμόρφωση του σώματός σου. Υπάρχει κάτι τόσο δυνατό και όμορφο που σε παρασέρνει», λέει η Kourtney και αποκαλύπτει ότι έκανε την πρώτη γυμνή φωτογράφηση της ζωής της κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της στο πρώτο από τα δύο της παιδιά, τον γιο της Mason. Κι ήταν τόσο υπέροχη, λέει, η φωτογράφηση που μία λήψη έγινε κάδρο για την είσοδο του σπιτιού της μαμάς της Kris Jenner…

Δεν έκρυψε ωστόσο ότι ο σύντροφός της Scott Disick δεν ήταν το ίδιο ενθουσιώδης: «Ο Scott, ο οποίος ήρθε στη φωτογράφηση μαζί με την Kim, με ρωτούσε ‘μα καλά, πώς νιώθεις καλά με το να στέκεσαι ολόγυμνη με τόσο κόσμο τριγύρω;’…».

Η ίδια πάντως ξεκαθαρίζει πως δεν θα έκανε γυμνή φωτογράφηση αν δεν ήταν έγκυος: «Ποτέ μην λες ποτέ αλλά δεν νομίζω να το κάνω ποτέ αυτό. Για μένα είναι ένας τρόπος να γιορτάσω την αλλαγή στο σώμα μου κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και να κρατήσω αυτή την ιδιαίτερα στιγμή της ζωής μου για πάντα ζωντανή».