Ο Λάνθιμος φωτογραφίζει την Taylor Hill με μαγιό!

Αφιερωμένο στον κινηματογράφο είναι το εορταστικό 101 τεύχος του V Magazine και ο βραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης κάνει το editorial μόδας.
Ο Λάνθιμος φωτογραφίζει την Taylor Hill με μαγιό!



Περιμέναμε μια μεγάλη έκπληξη από το ειδικό τεύχος που ετοίμαζε η δημιουργική κι απρόβλεπη ομάδα του V Magazine για το τεύχος αφιέρωμα στον κινηματογράφο αλλά η αλήθεια είναι ότι μόλις είδαμε το promo λανσαρίσματος εκτός από έκπληξη νιώσαμε και μεγάλη χαρά! 

Το εορταστικό 101 τεύχος του περιοδικού είναι μια ωδή στην έβδομη τέχνη και στον κόσμο της μόδας. Κορυφαίοι σκηνοθέτες και φωτογράφοι μόδας έχουν αναλάβει τις φωτογραφίσεις του τεύχους που έχει για εξώφυλλο την Charlize Theron και περιλαμβάνει απρόσμενες συνεργασίες. Μία από αυτές είναι η ανάθεση του editorial μόδας στον Γιώργο Λάνθιμο! 

Ο σκηνοθέτης που κέρδισε το ενδιαφέρον του Hollywood με τις ταινίες "Κυνόδοντας" και "Αστακός" βλέπει με το δικό του ιδιαίτερο βλέμμα το μοντέλο της Victoria' s Secret, Taylor Hill την οποία φωτογραφίζει μέσα σε ένα σπίτι της βρετανικής εξοχής! Η οικογένεια που το κατοικεί κάνει κανονικά τις καθημερινές δουλειές χωρίς να ασχολείται από το σέξι κορίτσι που φορά τα πιο trendy μαγιό του φετινού καλοκαιριού! 

Ανυπομονούμε για το backstage video της φωτογράφισης (το V μας δίνει κάθε φορά υπέροχες δουλειές από τα παρασκήνια των λήψεων)! 

Μέχρι τότε δες την δουλειά του Λάνθιμου και γνώρισε το μοντέλο λίγο καλύτερα μέσα από ένα βίντεο: 

Η Taylor Hill είναι ένας από τους νεότερους Αγγέλους της Victoria's Secret και o καλύτερος τρόπος να την γνωρίσεις είναι να δεις αυτό το βίντεο: