Rihanna τι sexy video clip είναι αυτό; Δες το Kiss It Better και ξεσήκωσε κινήσεις!

Ημίγυμνη, σαγηνευτική, κορμάρα και με φωνή υπέροχη. Η Rihanna είναι η απόλυτη σταρ και αυτό το video clip θα σε πείσει.
Rihanna τι sexy video clip είναι αυτό; Δες το Kiss It Better και ξεσήκωσε κινήσεις!



Όταν η Rihanna μας ενημέρωνε από το instagram της ότι σε μία ώρα θα κυκλοφορούσε το νέο της music video περιμέναμε ότι θα βλέπαμε κάτι σέξι αλλά ίσως όχι... τόσο πολύ! Το σε ασπρόμαυρο φόντο βίντεο για το Kiss It Better είναι τολμηρό χωρίς να ξεπερνά τα όρια της τέχνης και δίχως να αγγίζει την λεπτή γραμμή ανάμεσα στο σούπερ σέξι και το πορνογραφικό. Ακόμη και όταν ημίγυμνη κάτω από ένα λεπτό διάφανο ύφασμα παίζει με τα ζάρια, η ισορροπία δεν διαταράσσεται 

Το σίγουρο βέβαια είναι πως αν το σεξ σήμερα πουλάει πολύ, το νέο video clip της RiRi θα πουλήσει τρελά! 

Η 28χρονη σούπερ σταρ από τα νησιά Μπαρμπάντος άλλωστε πολλές φορές στο παρελθόν μας έχει αποδείξει πως εκτός από υπέροχη φωνή έχει και το ταλέντο να προκαλεί μεγάλο ντόρο όταν το επιθυμεί. 

Ποτέ της δεν φοβήθηκε να χρησιμοποιήσει το κορμί της για να προωθήσει τη δουλειά της (όχι με την κακή έννοια ωστόσο) και καθόλου δεν ντρέπεται για το sexiness της. Ο διάσημος Βρετανός fashion photographer Craig McDean σκηνοθέτησε ένα μικρό έργο τέχνης αν και με τέτοιο βίντεο λίγοι θα καταφέρουν να συγκεντρωθούν στο νέο single της pop ντίβας.  

Οι εκατομμύρια θαυμαστές της πολυτάλαντης σταρ ανυπομονούν πλέον για την στιγμή που θα την δουν από κοντά σε κάποιο στάση της μεγάλης της τουρνέ. Η ANTI World Tour ξεκίνησε στις 12 Μαρτίου από τη Jacksonville και αφού διασχίσει τις ΗΠΑ και τον Καναδά θα έρθει στην Ευρώπη, με πρώτη χώρα συναυλιών την Ολλανδία στις 17 Ιουνίου. 

Αρκετά περίμενες. Δες τώρα το σέξι video clip: