Male Wednesday: Πώς είναι να κάνεις σεξ με τον Michael Fassbender;

Περιμένεις και εσύ πώς και πώς τον Μάκβεθ;
Male Wednesday: Πώς είναι να κάνεις σεξ με τον Michael Fassbender;



O Michael Fassbender είναι στα χάι του και δεν χωράει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Καταρχάς, αύριο κυκλοφορεί η σαιξπηρική ταινία «Μάκβεθ» με συμπρωταγωνίστριά του την Marion Cotillard και αν κρίνουμε από το trailer θα έχουμε την ευκαιρία να τον δούμε και δακρυσμένο και ετοιμοπόλεμο. 

Κατά δεύτερον, όλος ο πλανήτης περιμένει με ανυπομονησία την ερμηνεία του ως Steve Jobs στην ομώνυμη ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ Danny Boyle.  

Τρίτον, οι στοιχηματικές εταιρίες θέλουν τον 38χρονο Ιρλανδογερμανό γόη να βρίσκεται στη λίστα των διαδόχων του James Bond, κάτι που όπως και να το κάνεις είναι big thing. 

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το σεξ απίλ του μας οδήγησαν να τον ανακηρύξουμε με κλειστά τα μάτια Male Wednesday και να θυμηθούμε γιατί είναι ό,τι πιο σέξι κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στο Hollywood.

Από σήμερα, λοιπόν, είμαστε και εμείς «Fassinators» για τους παρακάτω λόγους. 

Όταν γελάει, φωτίζει όλο το σύμπαν. 

Έχει μεγάλο πέος, όπως άλλωστε και οι περισσότεροι κοκκινομάλληδες. Και δεν είναι απλά μια φήμη αλλά υπάρχουν αποδείξεις τις οποίες μπορείς να αναζητήσεις στο internet γιατί αλλιώς θα μας κάνουν report. Όταν ολόκληρος George Clooney σχολιάζει από τις Χρυσές Σφαίρες το πέος του Michael Fassbender τότε σίγουρα αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με την περίπτωσή του. «Ο Michael θα μπορούσε να παίξει γκολφ με τα χέρια πίσω από την πλάτη του» είπε συγκεκριμένα ο Clooney και μας άφησε όλους άναυδους. 

Είναι επαγγελματίας. Όταν ο χαρακτήρας του Bobby Sands έκανε απεργία πείνας στην ταινία «Hunger» του 2008, ο Fassbender έχασε 20 κιλά και έμεινε 60. Όταν τον ρώτησαν πώς ένιωθε απάντησε, «πεινασμένος». Και εκτός αυτού, είναι εξαιρετικά επιλεκτικός στις δουλειές του.  «Άδωξοι μπάσταρδη», «X-Men», «Προμηθέας», «12 χρόνια σκλάβος» είναι μερικές μόνο από τις ταινίες που έχει συμμετάσχει με την τελευταία να του έχει χαρίσει μία υποψηφιότητα για Όσκαρ. 

Το γούστο του στις γυναίκες δεν είναι ιδιαίτερα mainstream. Δηλαδή, δεν θα τον δεις με μοντέλα της Victoria’s Secret αλλά με όμορφες στιλάτες γυναίκες όπως οι παρακάτω. 

Με την Zoe Kravitz. 

Με την Nicole Beharie (συμπρωταγωνίστριά του στο Shame)

Με τη Μadalina Diana Ghenea. 

Με τη σημερινή του κοπέλα Alicia Vikander. 

Έχει αυτά τα οπίσθια που μπορείς να χαζεύεις όλη μέρα. 

Ξέρουμε ακριβώς πώς είναι μια σεξουαλική πράξη μαζί του. Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά. Να ναι καλά οι ταινίες του και κυρίως ο ρόλος του ως νυμφομανής. 

Φαντάζομαι ότι μετά από αυτά τα gif αρκετά είδες για σήμερα. 

Για να ξεχαστείς δες ΕΔΩ τη σπόντα που ο ηθοποιός πέταξε στον Aston Kutcher για το ρόλο του ως Steve Jobs.