SAG Awards: Οι καλύτερες εμφανίσεις των βραβείων

Τελικά ήταν η Emma Stone για ακόμη μία φορά η πιο καλοντυμένη;
SAG Awards: Οι καλύτερες εμφανίσεις των βραβείων



Αυτός ο μήνας είναι γεμάτος βραβεία, σου το έχουμε πει τόσες φορές και ήρθε η ώρα για μία ακόμη φορά να πάρουμε την δόση μας από λίγο κόκκινο χαλί. Χτες το βράδυ –ή μάλλον ξημερώματα για εμάς- οι celebrities του Hollywood, παρευρέθησαν στο κόκκινο χαλί των Screen Actors Guild Awards.

Μπορεί όσον αφορά τα κινηματογραφικά βραβεία όλοι να είναι στραμμένοι προς τα Oscars αλλά είναι μία όμορφη ευκαιρία να βλέπουμε και τους ηθοποιούς των αγαπημένων μας τηλεοπτικών σειρών να παρευρίσκονται με τις υπέροχες τουαλέτες τους στο red carpet.

Η αλήθεια είναι ότι με τα προηγούμενα events που έχουμε δει μέχρι τώρα, αυτή τη φορά οι εμφανίσεις των celebrities ήταν αρκετά λαμπερές και ικανοποιητικές. Για μία ακόμη φορά η Emma Stone ενθουσίασε –δεν περιμέναμε και κάτι άλλο δηλαδή- με μία παραλλαγή του κλασικού κουστουμιού, τακτική που ακολούθησε και η Julia Roberts για μία ακόμη φορά.

Η Emmy Rossum ήταν ονειρική στη μεταλλική τουαλέτα της, ενώ είμαστε πλέον πεπεισμένες ότι η Lupita Nyong'o έχει την πιο υπέροχη γκαρνταρόμπα στο Hollywood.

Η Claire Danes μας παραξένεψε με την πράσινη τουαλέτα της που θύμιζε κοστούμι από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Η Reese Whitherspoon αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι το κόκκινο χαλί βγάζει τον πιο μίνιμαλ και ίσως βαρετό εαυτό της σε αντίθεση με τις στιλάτες street style εμφανίσεις της, ενώ η Rosamund Pike διάλεξε ένα πολύ δύσκολο φόρεμα αλλά με την βοήθησα του bob χτενίσματος της και του λιτού styling κατάφερε να δείχνει ικανοποιητική