Cannes 2016 : Η πριγκιπική εμφάνιση της Elle Fanning

To φεστιβάλ τελείωσε, ποιες ταινίες κέρδισαν βραβεία;
Cannes 2016 : Η πριγκιπική εμφάνιση της Elle Fanning



Το Φεστιβάλ Καννών μπορεί να τελείωσε (και ήδη ανυπομονούμε για το επόμενο) αλλά δεν θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε με μια ακόμα εμφάνιση που ξεχωρίσαμε αλλά φυσικά να μάθουμε τους μεγάλους νικητές. 

Πριν διαβάσεις ποιες ταινίες ξεχώρισαν αλλά και βραβεύτηκαν, δες και θαύμασε την πριγκιπική εμφάνιση της Elle Fanning. Mόλις 18 χρονών, με εκπληκτική ομορφιά και chic αέρα, για την τελευταία μέρα του φεστιβάλ επίλεξε μια ροζ-nude τουαλέτα με ρομαντικά λουλούδια πάνω του διάσημου σχεδιαστή Zuhair Murad. Αν έχεις απορία τι ψηλοτάκουνα φόρεσε να σε ενημερώσουμε ότι ήταν του Christian Louboutin.

Άνετα η Elle, θα μπορούσε να ήταν πριγκίπισσα, εσύ τι λές;

Ποιοι κέδρισαν τα μεγάλα βραβεία;

- Ο Χρυσός Φοίνικας, το βραβείο για την καλύτερη ταινία, του 69ο κινηματογραφικού φεστιβάλ των Καννών δόθηκε στην ταινία "Daniel Blake" του Βρετανού Κεν Λόουτς.

- Το Μεγάλο βραβείο (Grand Prix) για την πιο πρωτότυπη ταινία στο 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών δόθηκε στην ταινία "Juste la fin du monde", του 27χρονου Καναδού Ξαβιέ Ντολάν.

- Το βραβείο γυναικείου ρόλου στην Φιλιππινέζα Ζακλίν Ζοζέ για την ερμηνεία της στην ταινία "Ma'Rosa" του Μπριγιάντε Μεντόσα ενώ το βραβείο ανδρικού ρόλου στον Ιρανό Σαχάμπ Χοσεϊνί για την ερμηνεία του στην ταινία "Le Client" του Ασγάρ Φαρχαντί.

Τι φορούσαν οι star του Hollywood στο φεστιβάλ, την δεκαετία του 50΄;