Κάννες 2016: Οι sexy εμφανίσεις συνεχίζονται στο κόκκινο χαλί!

Και προκαλούν αναστάτωση!
Κάννες 2016: Οι sexy εμφανίσεις συνεχίζονται στο κόκκινο χαλί!



Το φεστιβάλ Καννών έχει μπει στη  τελική του ευθεία, μιας  και η Κυριακή 22 Μαΐου είναι η τελευταία μέρα. Όσο, όμως, πλησιάζει στο τέλος τόσο οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί γίνονται όλο κια πιο σέξυ και κυρίως των supermodels!

Χαρακτηριστική ήταν η εμφάνιση της Bella Hadid που με το κατακόκκινο αποκαλυπτικό Alexandre Vauthier φόρεμά της δεν άφησε τίποτα σχεδόν στη φαντασία των ανδρών.

Ίδιο χρώμα και σχεδιαστή επέλεξε η Rosie Huntingdon-Whiteley που όμως δεν ήταν τόσο αποκαλυπτική. Η κόκκινη τουαλέτα της αποκάλυπτε τα ατέλειωτη πόδια της και έδενε με ένα κόκκινο φιόγκο στο λαιμό. Τα μακριά μαλλιά της ήταν πιασμένα σε κότσο και το λουκ της συμπλήρωναν τα διαμαντένια σκουλαρίκια της.

Η πολύ καλή φίλη της Rosie, Jourdan Dunn κέρδισε πολύ εύκολα το βραβείο για το μεγαλύτερο φόρεμα στο κόκκινο χαλί μιας και χρειάστηκε βοηθό να της στρώνει συνέχεια την ουρά! Το εξαιρετικό σύνολο της σχεδιάστηκε από τον Βρετανικό οίκο μόδας Ralph & Russo και τα layers που χάιδευαν το κόκκινο χαλί είχαν την απόχρωση του πολύ απαλού λιλά. Το pattern που συμπλήρωνε το σχεδόν bridal look του φορέματος ήταν τα λουλούδια σε μπλε ροζ και κρεμ floral και έδιναν μια πραγματικά πριγκιπική εμφάνιση!

Η ρωσίδα ομορφιά Irina Shayk φόρεσε ένα μαύρο Miu Miu, το οποίο φαινόταν σχετικά απλό από μπροστά. Μόλις όμως γύριζε την πλάτη το top model  αποκάλυπτε  όλη του την ομορφιά με ένα σχέδιο σαν ιστό αράχνης. Τα διαμάντια χαίδευαν αρμονικά το δέρμα της.

Η Alessandra Ambrosio ακολούθησε τη Bella Hadid στυλιστικά και φόρεσε ένα εξίσου τολμηρό φόρεμα όπου ήταν εμφανές ότι έλειπαν τα εσώρουχα. Το 35χρονο μοντέλο έκανε το λευκό με κρύσταλλα φόρεμά της να λάμψει και μεταφορικά και κυριολεκτικά μιας και τα διαμάντια που το κοσμούσαν άστραφταν σε κάθε φλας των φωτογράφων!

Πολλές ακόμα παρουσίες έδωσαν λίγο από την λάμψη τους στο κόκκινο χαλί όπως Eva Hertzikova

 

Helen Mirren

Laetitia Casta

Liu Wen.

Για σένα ποια ήταν η καλύτερη;

Δες ακόμα εδώ για τη Bella Hadid: Sex Bomb ή απλά γυμνή στις Κάννες;