Brit Awards: Rihanna, Adele, Kylie τι φορέσατε πάλι;

Μην ψάχνεις για fashion τάσεις σε αυτά τα βραβεία!
Brit Awards: Rihanna, Adele, Kylie τι φορέσατε πάλι;



Τα βρετανικά βραβεία μουσικής απονεμήθηκαν σε μια βραδιά που είχε κόκκινο χαλί, εντυπωσιακή αίθουσα (O2 Arena), δεκάδες φωτογράφους, διάσημους καλεσμένους και φυσικά μερικές από τις πιο διάσημες σταρ της μουσικής βιομηχανίας.

Αν ωστόσο διέθετε κάτι παραπάνω από τις τελετές απονομής που έχουμε δει νωρίτερα φέτος σε Ευρώπη και Αμερική αυτό είναι ο... αυθορμητισμός των stars! Φορέματα από καλοκαιρινές συλλογές, φορέματα από χειμερινές συλλογές, vintage, mettalics, κόκκινα, μαύρα, κίτρινα, διαφάνειες... όλα τα είδαμε απόψε! 

Η Adele για παράδειγμα επέλεξε ένα φόρεμα σε βαθύ κόκκινο χρώμα με τόσα πολλά εφέ "κάλυψης" της σιλουέτας που εν τέλει είχε το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα από το επιιθυμητό (συν του ότι της τόνιζε με ένα πολύ περίεργο τρόπο το στήθος). Δεν μας είχες συνηθίζει σε τέτοια Adele! 

Στα βραβεία βέβαια δεν πήγε για το φουστάνι της, αλλά για αυτό: 

Η Rihanna πάλι προτίμησε φόρεμα από την Armani Prive συλλογή για την φετινή άνοιξη, πολύ θηλυκό και "ήσυχο" για την εκρηκτική της προσωπικότητα. 

Για να καταλάβεις τι εννοούμε, δες αυτό: 

Η αγαπημένη μας Kylie Minogue έμεινε αρκετή ώρα στο κόκκινο χαλί καθώς οι φωτογράφοι δεν σταματούσαν να ζουμάρουν πάνω της. Εντυπωσιακή και ιδιαίτερη, με το μαύρο στράπλες Dolce and Gabbana φόρεμα το οποίο συνδύασε με πράσινα ψηλοτάκουνα και μαύρο καπέλο! Τη συνόδευε ο σούπερ σέξι αρραβωνιαστικός της -Βρετανός ηθοποιός (και σχεδόν 20 χρόνια νεότερός της)-  Joshua Sasse.

 

Είναι πολύ σέξι κορίτσι πάντως, οφείλουμε να το παραδεχτούμε! 

Άντε να δούμε τώρα τι θα δούμα στα Oscar (ξημερώματα Δευτέρας)!