Golden Globes 2016: Εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί!

Οι λαμπερές τουαλέτες, τα έντονα χρώματα και τα ιδιαίτερα αξεσουάρ έκλεψαν την παράσταση...
Golden Globes 2016: Εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί!



 Πριν λίγες ώρες ολοκληρώθηκε η 73η απονομή των Χρυσών Σφαιρών και είμαι αρκετά ενθουσιασμένη μιας και ήταν ΟΛΕΣ εκεί. Το κόκκινο χαλί του Beverly Hilton Hotel στο Beverly Hills γέμισε με στιλάτες κυρίες και εμείς δεν ξέραμε ποια να πρωτοβάλουμε στη πολυπόθητη λίστα με τις καλοντυμένες.

Φέτος ευτυχώς δεν είδαμε πολλές nude τουαλέτες (όσο άλλες χρονιές) μιας και τόσο τα έντονα χρώματα όσο και οι λαμπερές δημιουργίες επικράτησαν και φυσικά ξεχώρισαν. Δεν ξέρω αν η μόδα άλλαξε σε ένα χρόνο ή αν απλά έτυχε, αλλά οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στα φετινά βραβεία ήταν πάρα πολλές (σε σύγκριση με άλλες χρονιές). Από την μικρότερη καλεσμένη (πχ την 19χρονη Zendaya) μέχρι την μεγαλύτερη (πχ την 78χρονη Jane Fonda), όλες τους κατάφεραν να επιλέξουν chic και κομψές τουαλέτες, που θα μείνουν για πολλά χρόνια στη μνήμη μας.

Εκτός από την Jennifer Lopez που συζητάμε πάντα για την εμφάνιση της, η Lady Gaga, η Cate Blanchett, η Kate Hudson, η Julianne Moore και η Jennifer Lawrence ήταν από τις stars που μας έκαναν να αναφωνήσουμε wow και να παρατηρούμε την στιλιστική τους επιλογή στην κάθε της λεπτομέρεια!

Μια συνολική ματιά στις επιλογές των διάσημων κυριών στο red carpet, άνετα θα μπορούσαμε φέτος να το χαρακτηρίσουμε ως ένα στιλάτο ουράνιο τόξο (λόγω των έντονων αποχρώσεων των φορεμάτων) με λαμπερές και ιδιαίτερες πινελιές.

 Στην συγκεκριμένη περίπτωση, επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, check την λαμπερή gallery που ακολουθεί και διάλεξε ποιο απ' όλα θα επέλεγες για να παρευρεθείς στις Χρυσές Σφαίρες. Ποιος μας απαγορεύει άλλωστε να ονειρευόμαστε;

+ Θα μάθεις ποιους σχεδιαστές εμπιστεύτηκαν οι stars για την εμφάνιση τους!

Πριν δεις τι φετινές εμφανίσεις, click εδώ για να δεις τις 46 εντυπωσιακές τουαλέτες από το 1998 μέχρι το 2015.

Για να θυμηθείς όσα ζήσαμε μαζί καλύπτοντας live τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί κάνε κλικ ΕΔΩ