Live: Αφίξεις, φουστάνια και αστεία στο κόκκινο χαλί των Golden Globes!

Οι προβολείς στο κόκκινο χαλί του Beverly Hills άναψαν... Ας βάλουμε στην βραδιά μας λίγη λάμψη Hollywood!
Live: Αφίξεις, φουστάνια και αστεία στο κόκκινο χαλί των Golden Globes!



H 73η τελετή απονομής των Golden Globes μας έβαλε σε κλίμα Beverly Hills για να θαυμάσουμε την A List του Hollywood να περπατά στο κόκκινο χαλί. 

Πόσο κλασάτη η Kate Winslet με Ralph Lauren!

Τα πιο τρελά κορίτσια της βραδιάς! Katy Perry και Jennifer Lawrence κάνουν πλάκα στις κάμερες και παίζουν με την περούκα που φόρεσε αποκλειστικά για τη βραδιά η πρώτη! Το Dior φόρεμα της Jennifer πάντως το λατρέψαμε (και το Chopard κόσμημά της ακόμα περισσότερο)...

Υπέροχη η Jenna Dewan-Tatum με την Zuhair Murad Couture τουαλέτα της αλλά... τι στο καλό έκανε ο σέξι Channing Tatum με το μαλλί του; Δεν μας αρέσει! 

Άλλη περίεργη εμφάνιση! Kate Hudson ζήτησες από τον Michael Kors να φαίνονται οπωσδήποτε οι κοιλιακοί σου έτσι; 

Πολύ βαρύ το Givenchy φόρεμα της Cate Blanchett!

Σταθερή αξία η Emmy Rossum με Giorgio Armani Prive φόρεμα and Brian Atwood παπούτσια.

Ωραίο ζευγάρι ε; Η Rosie Huntington-Whiteley και ο Jason Statham έμειναν πολύ ώρα για τις φωτογραφίες στο κόκκινο χαλί... 

Εμείς βέβαια αγαπάμε και Lady Gaga (σούπερ σικ με Versace φόρεμα) με Taylor Kinney! Πολύ σέξι ζευγάρι! 

 

Πρώτη φορά στις Χρυσές Σφαίρες και σούπερ εντυπωσιακή η Laverne Cox από το Orange is the new Black. Φοράει Elizabeth Kennedy!  

Gerard Butler και ο Rob Lowe παίζουν στο κόκκινο χαλί! Σας αγαπάμεεεεεεεε!

Πρώτη φορά ντύνεται τόσο πολύ η Jeniffer Lopez! Εντυπωσιακό κίτρινο Giambattista Valli και αστραφτερό χαμόγελο δίπλα στον νεαρό σύντροφό της Casper Smart! 

Η Olivia Wilde με υπέροχο Michael Kors φόρεμα... Αλλά δεν ήταν αυτό το πρόβλημά της! "Ξέρετε τι πρέπει να κάνεις για να βρεις νταντά για τα παιδιά αυτές τις μέρες στο Beverly Hills; Θες μια περιουσία και πολλά παρακάλια", είπε! 

O Sylvester Stalone και η εντυπωσιακή του οικογένεια! 

Το πιο χαριτωμένο αγόρι της βραδιάς! Ο Jacob Tremblay είναι μόλις 9 ετών, ηθοποιός και πολύ στιλάτος! 

Αυτό θα πει λαμπερή εμφάνιση,  Brie Larson! Αν αναρρωτιέσαι φοράει Calvin Klein...

Zendaya με Marchesa φόρεμα που ζηλέψαμε!

Το πιο ωραίο κορίτσι που είδαμε ως τώρα! Η Alicia Vikander με total Louis Vuitton εμφάνιση! 

Rachel Bloom αποκαλύπτει πως και οι διάσημες έχουν ανάγκη από λαστέξ! Και μάλιστα... σχεδόν ολόκληρο! Από πάνω φόρεσε custom Christian Siriano φόρεμα, Christian Louboutin παπούτσια,  Salvatore Ferragamo τσάντα, και H. Stern κοσμήματα.

Το κορίτσι με τα τατουάζ, η Jaimie Alexander, με πράσινο Genny φόρεμα!

Και ιδού η Bryce Dallas Howard η οποία πήγε μόνη της στα μαγαζιά κι αγόρασε αυτό το Genny Packham φόρεμα επειδή οι στιλίστες της έφερναν όλο μικρά νούμερα να φορέσει! Οι σχεδιαστές δεν της ράβουν φουστάνια επειδή φοράει μεγάλο νούμερο, είπε. Αλήθεια τώρα; 

Η Eva Longoria με φόρεμα - νυφικό στο κόκκινο χαλί! Σέξι όπως πάντα. 

Προετοιμαζόταν βέβαια πολλές ώρες!

Sophia Bush εμφανίζεται στην τελετή απονομής τελευταία απόψε και αύριο πρωί έχει να εμφανιστεί σε τηλεοπτικό σόου. Οπότε... θα αλλάξει μέσα στο αυτοκίνητο. Εμ, αυτά έχουν οι celebrities! Φοράει βέβαια υπέροχο Νarciso Rodriguez!

Έτοιμη και η Heidi Klum να βγει στα φώτα! Λατρεύουμε το Marchesa φόρεμά της! 

 

Ναι στο κόκκινο χαλί η σαμπάνια πίνεται απ΄ευθείας από το μπουκάλι! 

Η πρώτη λαμπερή άφιξη της βραδιάς! Η Gina Rodriguez με εντυπωσιακή μπλε Zac Posen δημιουργία και Jimmy Choo παπούτσια που την κάνουν "Να νιώθω πιο ψηλή από ποτέ". Μας αρέσει... 

Η παρουσιάστρια του E! Giuliana Rancic επέλεξε κοραλί Alex Perry φόρεμα και Manolo Blahnic παπούτσια. Σαν να το έχουμε ξαναδεί...

Πρώτες εμφανίστηκαν οι τηλεπαρουσιάστριες της βραδιάς, ανάμεσά τους και η Μαρία Μενούνος με αυτό το εντυπωσιακό beauty look (λίγο... πιο ροκ από ότι θα περιμέναμε για τις Χρυσές Σφαίρες). 

Κι αυτή είναι η ελληνοαμερικανίδα σταρ πριν βγει στα φώτα και τις κάμερες: