Mad Video Music Awards : Ανυπομονούμε! Οι πιο σέξι εμφανίσεις των βραβείων

Μετράμε αντίστροφα για τις πρώτες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί...
Mad Video Music Awards : Ανυπομονούμε! Οι πιο σέξι εμφανίσεις των βραβείων



Σε λίγες ώρες το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς, τα Mad Music Video Awards θα βάλουν στη ζωή μας λίγες ώρες ρυθμού και ψυχαγωγίας που τόσο έχουμε ανάγκη! Ανυπομονούμε, λοιπόν, κι όχι μόνο για το ποιος καλλιτέχνης θα πάρει τα περισσότερα βραβεία, αλλά γιατί το τι θα φορέσουν οι διάσημες κυρίες στο κόκκινο χαλί.

Η αλήθεια είναι ότι στα συγκεκριμένα βραβεία (που σήμερα πραγματοποιούνται στο γήπεδο Tae Kwon Do) που είναι άκρως καλοκαιρινά, οι πιο πολλές τραγουδίστριες ή καλεσμένες επιλέγουν τα πιο σέξι και εντυπωσιακά ρούχα και παπούτσια.

 

Μια απλή ματιά στα προηγούμενα χρόνια, εύκολα καταλαβαίνεις ότι οι τότε τάσεις ήταν υπερβολικές. Πολύ χρώμα, άπειρες παγιέτες και πολλα μίνι φορέματα ήταν αυτά που ξεχώριζαν στο κόκκινο χαλί. Το 2015 πια οι celebrities διάλεξαν πιο μίνιμαλ αλλά και σέξι look, τα οποία συζητήθηκαν για πολλές μέρες μετά. Άραγε φέτος θα δούμε κάτι διαφορετικό;

 Μέχρι όμως να απολαύσουμε τις φετινές εμφανίσεις, ας θυμηθούμε λίγο τις παλιότερες και ας γυρίσουμε πίσω τον χρόνο στις πιο σέξι παρουσίες:

Δες εδώ, τι είχε γίνει στα Madwalk 2015!