Με ποιους Έλληνες celebrities θέλω να σουβλίσω το αρνί

Να τι λείπει από το πασχαλινό μου τραπέζι.
Με ποιους Έλληνες celebrities θέλω να σουβλίσω το αρνί



Ήρθε λοιπόν η μέρα για το σούβλισμα του αρνιού και να που βρέθηκα στο χωριό μου μαζί με όλο μου το σόι, σε μια πιλοτή που έχει τα απολύτως απαραίτητα, δηλαδή πλαστικά τραπέζια και ένα παλιό κασετόφωνο με υψωμένη την κεραία να παίζει κλαρίνα. Θα μου πεις δεν σου φτάνει αυτό; Όχι, δεν μου φτάνει. Γιατί ξέρεις ότι έχω εθιστεί να γράφω για τους Έλληνες celebrities και θα ήθελα να τους έχω εδώ παρέα μαζί μου να δοκιμάζουμε την πέτσα του άμοιρου αρνιού κατευθείαν από τη σούβλα. 

Τους προσκαλώ, λοιπόν, στο τραπέζι με το σόι και εξηγώ τους λόγους μου. 

Δημήτρη Σταρόβα, ξέρω ότι είσαι καλοφαγάς και πάλι καλά εδώ υπάρχει αρκετό αρνί για πέντε μέρες. Κοντά σου ξέρω ότι δεν πρόκειται να νιώσω ενοχές άμα χαλάσω τη δίαιτα και θα φάω χωρίς κανένα κόμπλεξ. 

Έφη Θώδη έλα και εσύ από εδώ. Καλό το κασετόφωνο αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα καλό βουκολικό live. Άντε, θα σε αφήσουμε και να πεις το «I love you baby».

Νίκο Μαστοράκη ή Κωνσταντίνε Μπογδάνο αν με ακούτε υπάρχει χώρος και για εσάς. Ξέρω ότι είστε πολυλογάδες και δεν θα αφήσετε το σόι μου να με ρωτήσει αν έχω αγόρι, πότε θα παντρευτώ, πόσα βγάζω στη δουλειά και γιατί γέμισα το πιάτο μου μέχρι πάνω. 

Θέμη Γεωργαντά άκου με προσεκτικά. Ακόμα με έχει στοιχειώσει εκείνη η εκπομπή του «Μες την καλή χαρά» όπου έπινες χωρίς αύριο τη ρακή του Φουκάκη. Και χόρεψες και έκανες τα αστεία σου και είσαι η ψυχή της παρέας. Έλα έχουμε πολύ ρακή εδώ. 

Μάρκο Σεφερλή, γνωρίζω πολύ καλά ότι έχεις ένα σωρό υποχρεώσεις, αλλά το σόι μου τρελαίνεται με τα αστεία σου και θα εκτιμήσουν ένα μικρό stand up comedy κάπου στη χώνεψη και λίγο πριν το δεύτερο γύρο.  

Γιάννη Αποστολάκη, να ξέρεις πάντα χρειάζεται ένας σεφ μια τέτοια μέρα που το φαγητό είναι στο επίκεντρο. Εκτός αυτού, είσαι και καλοστεκούμενος και σκέφτηκα ότι θα ταίριαζες με την εξαδέρφη μου που είναι μεγάλη θαυμάστριά σου.

Αυτά. Σας περιμένω.