Madonna, και εγώ γέλασα με την τούμπα σου

Είναι που τον τελευταίο καιρό κάνεις πράγματα που με νευριάζουν.
Madonna, και εγώ γέλασα με την τούμπα σου



Της Madonna της κρατάω μούτρα από το 2008, που ήρθε στην Αθήνα. Με είχε εκνευρίσει πολύ μιας και ενώ αρχικά την περίμενα πώς και πώς, τελικά μόνο απογοήτευση μου προσέφερε. Σαν φοιτήτρια τότε είχα μαζέψει με πολύ κόπο τα 100 ευρώ για να τη δω στο μέγεθος ενός playmobil αλλά κατέληξα να νιώθω ότι κάθε λεπτό που περνάει δίνω στη Madonna και από 1 ευρώ. 

Εν πάση περίπτωση, δεν μου άρεσε και σκέφτηκα σήμερα που όλοι ποστάραμε στο wall μας την τούμπα της βασίλισσας της pop να παραδεχτώ ότι γέλασα σατανικά (είναι γνωστή η αγάπη μου για τις τούμπες) και να εξηγήσω γιατί το τελευταίο διάστημα, αυτή η γυναίκα έχει αρχίσει να μου τη δίνει στα νεύρα. Εντάξει, στις παρακάτω γραμμές θα διαβάσεις και μερικές υπερβολές αλλά μπορείς να κατανοήσεις ότι είμαι και λίγο προκατειλημμένη. 

Η τρίχα στη μασχάλη 

Στις 21 Μαρτίου του 2014 η Madonna έγραψε στο Instagram της: Long hair…Don’t care! Ούτε εμάς, όμως, μας νοιάζει αν θέλεις να αφήσεις τρίχα στη μασχάλη σου. Γιατί πρέπει να είναι «άποψη» η τρίχα σε εκείνο το σημείο του σώματός μας; Τα έχει πει και η Δανάη: Για να ιδρώνεις λιγότερο στη μασχάλη πρέπει να ξυρίζεσαι. 

Η επίδειξη του πισινού της 

Στις 8 Φεβρουαρίου μας έδειξε τον πισινό της από το κόκκινο χαλί των Grammy Awards. Η 56χρονη τραγουδίστρια ημίγυμνη σχεδόν, αφού άφησε τους φωτογράφους να ζουμάρουν στο ντεκολτέ της, έδειξε σε ολόκληρο τον πλανήτη πώς καταφέρνει να έχει πάντα στητό πισινό στα μεγάλα event. Σήκωσε το εκκεντρικό custom-made Givenchy φουστάνι και μας προσέφερε ένα  χωρίς λόγο θέαμα. Άλλοι είπαν ότι το έκανε κατά λάθος κι άλλοι υποστηρίζουν ότι ήταν ένας ακόμη τρόπος να δηλώσει την οργή της για την διαρροή του νέου της άλμπουμ στο διαδίκτυο. «Είμαι τσαντισμένη», είπε στον Ryan Seacrest του Ε! και έβρισε σε ζωντανή μετάδοση φέρνοντας τον παρουσιαστή σε εξαιρετικά δύσκολη θέση αφού δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να μην ακουστούν οι κακές λέξεις on air. Πού θέλω να καταλήξω; Για ποιο λόγο πρέπει να μας τα δείξει; Δεν τα έχουμε ξαναδεί; Όχι μια και δυο αλλά άπειρες φορές. Όμως, φτάνει, επιτέλους. 

Η εμμονή με το στέμμα της

«Δεν νομίζω ότι θέλει το στέμμα μου. Η μόνη στιγμή που την κριτίκαρα ήταν όταν ένιωσα ότι έκλεψε ένα από τα τραγούδια μου» δήλωσε η αυτού μεγαλειότης. Ναι όμως την Lady Gaga φώναξαν να τραγουδήσει στα Όσκαρ και όχι εσένα. Lady-Madonna: 1-0.    

Η σύγκριση με τον Mandela και τον Martin Luther King

Στις 3 Ιανουαρίου η Madonna στο πλαίσιο της προώθησης του νέου της δίσκου, Rebel Heart έκανε φάουλ συγκρίνοντας τον εαυτό της με προσωπικότητες που πάλεψαν για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην ιστορία! Συγκεκριμένα, πόσταρε μια φωτογραφία του Nelson Mandela, του ηγέτη της Νοτίου Αφρικής που πάλεψε για τα δικαιώματα των μαύρων στη χώρα, με ένα μαύρο καλώδιο τυλιγμένο γύρω από το κεφάλι του, όπως δηλαδή την απεικονίζει το εξώφυλλο του νέου της δίσκου, σχολιάζοντας «This #rebalheart fought for freedom!». Το ίδιο έκανε με τον Martin Luther King, τον Bob Marley και αργότερα την πριγκίπισσα Diana. 

Η γκάφα με την επίθεση στο Παρίσι

Δεν θα ξεχάσω επίσης τα δύο post που έκανε η Madonna στο Instagram για την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι.  Αν δεν θυμάσαι, τα hashtag του post της εμμέσως μας έλεγαν ότι εκμεταλλεύεται το συμβάν για την αυτοπροβολή της. Θλιβερό. 

Αν η Madonna ήταν η μαμά μου

Θα της έλεγα να ηρεμήσει. Θα της έλεγα επίσης ότι είναι μια πανέμορφη 56χρονη γυναίκα και ότι δεν χρειάζεται να παλιμπαιδίζει. Ότι τις τρέλες της τις έκανε την εποχή που χρειαζόταν, όταν ο κόσμος ήταν ακόμα συντηρητικός και το να κάνεις γυμνό ήταν όντως ριζοσπαστικό. Ότι σήμερα η πρόκληση δεν πουλάει και ότι η Miley Cyrus που το κάνει είναι αρκετά μισητή. Οπότε δεν χρειάζεται να πετάει τα ρούχα της με κάθε αφορμή, ούτε να βγάζει sexy selfies. Επίσης, δεν θα ξεχνούσα να προσθέσω ότι το έχει παρακάνει με τους σκλάβους χορευτές και τα τεκνά.