Ο Sean Penn θέλει να παντρευτεί την Charlize Theron! Τι αποκάλυψε για την σχέση τους

Tελικά θα το πάρει ή όχι το κορίτσι;
Ο Sean Penn θέλει να παντρευτεί την Charlize Theron! Τι αποκάλυψε για την σχέση τους



Ο Sean Penn μπορεί να οδεύει για τα... 54 όμως έχει κάτι sexy πάνω του! Τουλάχιστον αυτό πιστεύει η Charlize Theron που είναι ερωτευμένη μαζί του. Ο διάσημος ηθοποιός έδωσε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του στο Esquire και αποκάλυψε πως παρόλο που έχει παντρευτεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν σκέφτεται ξανά τον γάμο, αυτήν την φορά με την Charlize!

Η σχέση του διάσημου ζευγαριού αποκαλύφθηκε τον Ιανουάριο του 2014 ενώ φήμες τους ήθελαν να έχουν ήδη αρραβωνιαστεί, με εκείνον να αναγνωρίζει το 3χρονο υιοθετημένο παιδί της 40χρονης ηθοποιού, τον μικρό Jackson. 

Ο Sean παραδέχτηκε πως δεν περίμενε να ερωτευτεί κεραυνοβόλα! "Είμαι πραγματικά έκπληκτος που είμαι ερωτευμένος! Για πολλούς λόγους. Λόγω ηλικίας κατ' αρχήν και για το γεγονός ότι συνειδητοποιώ πλέον γιατί δεν ήμουν καλά στο παρελθόν. Είναι τόσο σπάνιο να είσα ερωτευμένος με τον άνθρωπό σου και να περνάς καλά. Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό να είσαι μέσα σε μια σχέση και να αισθάνεσαι ότι γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος. Είναι τόσο αληθινό και παθιασμένο!" είπε χαρακτηριστικά. 

Το κακό παιδί του Hollywood ωστόσο, πριν από λίγο καιρό είχε διαψεύσει τις φήμες που τον ήθελαν να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με την ξανθιά καλλονή, αλλά όπως φαίνεται... άλλαξε γνώμη! Πάντως, στο παρελθόν είχε παντρευτεί την Madonna και την Robin Wright όμως τελικά φαίνεται πως καμία από τις δύο δεν ήταν το πεπρωμένο του! Λέτε να είναι η  Charlize;