Η Oprah έχει γενέθλια!

Όταν οι διάσημοι λύνουν πραγματικά τη σιωπή τους.
Η Oprah έχει γενέθλια!



Τα 63 της χρόνια έκλεισε σήμερα η παρουσιάστρια, ηθοποιός και παραγωγός Oprah Winfrey.  Εμείς, αφού της ευχηθούμε να τα εκατοστίσει, θα θυμηθούμε την εκπομπή που την ανέδειξε ως τη βασίλισσα της Αμερικανικής τηλεόρασης. Τη θρυλική εκπομπή «The Oprah Winfrey Show» που μεταδιδόταν για 25 ολόκληρες σεζόν, από το 1986 μέχρι το 2011 κάνοντας τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης στην ιστορίας της Αμερικανικής τηλεόρασης. Τα νούμερα, φυσικά, δεν έρχονται χωρίς αποκλειστικότητες και η Oprah δεν είχε κανένα πρόβλημα να βρει καλεσμένους που θα της εξομολογούνταν τις πιο μεγάλες τους αμαρτίες.

Τις 10 αξέχαστες εξομολογήσεις celebrities στο show τις Oprah θα δούμε παρακάτω για να αναπολήσουμε τις εποχές που οι διασημότητες κυριολεκτικά έλυναν τη σιωπή τους.

Ο Lance Armstrong έκανε χρήση αναβολικών

Η πιο πρόσφατη αποκλειστικότητα της Oprah προήλθε από τον Lance Armstrong το 2013, τον ποδηλάτη που κέρδισε 7 φορές τον ποδηλατικό γύρο της Γαλλίας. Η αμφισβήτηση στο πρόσωπό του ήταν μεγάλη, αλλά τελικά το παραδέχτηκε. Ο Lance Armstrong έπαιρνε όντως αναβολικά.

Η Oprah Winfrey ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης

Στις 10 Νοεμβρίου του 1986, η Oprah Winfrey έκανε εκπομπή με θέμα τη σεξουαλική κακοποίηση. Σε αυτό το επεισόδιο η Oprah αποκάλυψε στο κοινό της ότι ένας συγγενής τη βίασε όταν ήταν εννέα ετών. Στην πορεία της εκπομπής αφιέρωσε εκατοντάδες εκπομπές στο θέμα. 

Η Mackenzie Phillips είχε σχέση με τον πατέρα της

Η Mackenzie Phillips που ήταν σταρ στην παιδική της ηλικία αποκάλυψε ένα μυστικό που κρατούσε για 31 χρόνια. Στις 23 Σεπτεμβρίου του 2009 η Mackenzie αποκάλυψε πως είχε αιμομικτική σχέση επί 10 χρόνια με τον πατέρα της, το θρύλο του ροκ John Philips. 

H Rihanna κλαίει για τον Chris Brown

To 2012, η pop star μίλησε για τον ξυλοδαρμό από πρώην φίλο της Chris Brown που έγινε το 2010. Όταν η Rihanna αναφέρθηκε στο περιστατικό ξέσπασε σε κλάματα και προσπάθησε να δικαιολογήσει τη βίαιη συμπεριφορά του. «Έχασα τον καλύτερό μου φίλο. Όλοι έλεγαν ότι είναι ένα τέρας, αλλά εγώ τον σκεφτόμουν».

O Tom Cruise καβάλησε τον καναπέ της Oprah!

Αυτό το διάσημο επεισόδιο ήταν κυρίως απρόβλεπτο και όχι τόσο σοκαριστικό. Στις 23 Μαΐου του 2005, ο σταρ του Χόλυγουντ Tom Cruize δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του για τη σχέση του με την ηθοποιό Katie Holmes. Και ενώ μιλούσε για εκείνη, καβάλησε τον καναπέ της Oprah για να διατυμπανίσει την αγάπη του.  

Η Terry McMillan αντιμετωπίζει τον πρώην γκέι άντρα της

Η Αμερικανίδα συγγραφέας Terry McMillan -της οποίας το βιβλίο με τίτλο «How Stella Got Her Groove Back» έγινε ταινία- αντιμετώπισε τον πρώην άντρα της στο show αφού εκείνος εξομολογήθηκε ότι ήταν γκέι τα έξι χρόνια που ήταν παντρεμένοι. 

Ο James Frey είπε ψέματα στους αναγνώστες του

Ο συγγραφέας James Frey εξομολογήθηκε ότι παραποίησε το βιογραφικό του βιβλίο «A Million Little Pieces». 

Ο Simon Cowell είναι πολύ μεγάλος για να κάνει παιδιά

Ο Simon Cowell από το American Idol απάντησε στην ερώτηση της Oprah για το αν ήθελε να κάνει παιδιά. Απάντησε στεναχωρημένος ότι παρα είναι μεγάλος για κάτι τέτοιο. Η ιστορία τελικά έδειξε ότι δεν ήταν και τόσο μεγάλος μιας και το Φεβρουάριο του 2014 έγινε μπαμπάς στα 53 του χρόνια. 

Το τραυματικό παρελθόν του Tyler Perry

Ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης Tyler Perry αποκάλυψε ότι ήταν θύμα ξυλοδαρμού και σεξουαλικής κακοποίησης σαν παιδί. 

Ο Gerald Imes παραδέχτηκε ότι κακοποιούσε την αδερφη του

Είναι γνωστό ότι η βραβευμένη με Όσκαρ πρωταγωνίστρια της ταινίας «Precious» Mo'Nique σαν παιδί είχε δεχτεί παρενόχληση από τον επίσης ανήλικο αλλά μεγαλύτερο αδερφό της Gerald Imes. Εκείνος το παραδέχτηκε στο show. «Είμαι εδώ για να αναγνωρίσω αυτό που αρνιόμουν για 37 χρόνια. Και αυτό είναι ότι επιτέθηκα και άγγιξα με τρόπο που δεν έπρεπε την αδερφή μου. Και γι’ αυτό απολογούμαι» είπε χαρακτηριστικά.