Ο Johnny Depp ξέφυγε: Μου επιτέθηκε... ένα τέρας!

Ο διάσημος ηθοποιός ήρθε τετ α τετ με ένα μυθικότέρας! Τουλάχιστον έτσι δικαιολογήθηκε που έλειψε από συνέντευξη Τύπου...
Ο Johnny Depp ξέφυγε: Μου επιτέθηκε... ένα τέρας!



Ο Johnny Depp είναι εκκεντρικός. Αυτό το γνωρίζουν όλοι εδώ και χρόνια και είναι και μέρος της γοητείας του. Τι γίνεται όμως όταν ο 51χρονος ηθοποιός αποκάλυψε πως δέχθηκε επίθεση από ένα τέρας που... δεν υπάρχει; Μάλλον δεν ήταν καλή η δικαιολογία Johnny…

O 51χρονος star δεν κατάφερε να βρεθεί σε συνέντευξη Τύπο στο Τόκιο για την προώθηση της ταινίας Mortdecai και επικαλέστηκε μάλλον την πιο αστεία δικαιολογία που έχουμε ακούσει ποτέ!

«Μου επιτέθηκε ένα ζώο που λέγεται chupacabra. Πολέμησα μαζί του για ώρες. Ήταν πολύ επίμονο και κακό. Είμαι σίγουρος πως μπήκε στην βαλίτσα μου. Το πέταξα από τον 23ο όροφο και δεν το είδα ξανά. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση», δήλωσε ο Depp την επόμενη μέρα στους δημοσιογράφους οι οποίοι έμειναν... εμβρόντητοι!

Όσο για το τι είναι το chupacabra; Μοιάζει με κατσίκα και πίνει αίμα (!) και ο μύθος του εντοπίζεται στο Μεξικό και το Πουέρτο Ρίκο. Προφανώς ο Johnny αστειευόταν!

Θέλουμε να πιστεύουμε δηλαδή...

Kαι κάπως έτσι εικάζεται πως μοιάζει το chupacabra