Άστο Lindsay δεν πείθεις! Το αποτυχημένο photoshop της Lohan

H Lindsay Lohan δεν μπόρεσε τελικά να ξεγελάσει τους θαυμαστές της!
Άστο Lindsay δεν πείθεις! Το αποτυχημένο photoshop της Lohan



Η 28χρονη Lindsay Lohan "την πάτησε" από τις φωτογραφίες που η ίδια ανέβασε στο Instagram! Σε μια προσπάθειά της να δείξει πως έχει το τέλειο σώμα δεν υπολόγισε σωστά πως το photoshop αν δεν χρησιμοποιηθεί σωστά μπορεί να αφήσει σημάδια τα οποία θα φανερώσουν την επεξεργασία! 

Έτσι, οι θαυμαστές της την πήραν χαμπάρι με αποτέλεσμα να προκληθεί χαμός από σχόλια κάτω από την φωτογραφία! Όπως φάνηκε αυτό που την πρόδωσε ήταν τα καλλυντικά προϊόντα στο πίσω μέρος της φωτογραφίας που είχαν παραμορφωθεί. "Δεν έχεις ανάγκη από photoshop" της έγραφαν αλλά η Lohan όπως φάνηκε είχε αντίθετη άποψη για την μέση της!

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά, αφού έχει ξανακάνει παρόμοια τρικ και με πιο παλιές της φωτογραφίες προσπαθώντας να δείξει το καλλίγραμμο κορμί της από... σκοτεινές λήψεις! Άστο Lindsay σε καταλάβαμε, μην το κουράζεις! 

Και μερικά επικριτικά σχόλια... θαυμαστών!

Βέβαια, αν κάνουμε μια σύντομη αναδρομή στο παρελθόν, η Lohan δεν είναι η μόνη που έχει κάνει κάτι αντίστοιχο! Πολλές διάσημες έχουν προδωθεί από τις φωτογραφίες τους με αποκορύφωμα την Beyonce η οποία είχε ανεβάσει την παρακάτω φωτογραφία, όμως οι παρατηρητικοί θαυμαστές της διαπίστωσαν πως οι κουρτίνες ήταν λίγο... παραμορφωμένες! Sorry dear...