Επιτέλους! Ο Kanye West αποκαλύπτει γιατί δεν χαμογελάει ποτέ

Είναι από τους stars που βλέπουν φωτογραφική μηχανή και γυρίζει από την άλλη...
Επιτέλους! Ο Kanye West αποκαλύπτει γιατί δεν χαμογελάει ποτέ



Ο Kanye West είναι γνωστός για τους εκκεντρικούς και συχνά κακομαθημένους τρόπους του. Τόσο που έχει την φήμη του αντικοινωνικού. Ο 37χρονος rapper όμως αποκάλυψε γιατί δεν χαμογελάει!

Ο κάτοχος 21 βραβείων Grammy βρέθηκε στο Daily Front Row Ιnaugural Fahsion στο Los Angeles, όπου μίλησε για την μόδα αλλά και γιατί δεν χαμογελάει. Και ο λόγος είναι επειδή δείχνει πιο... προσιτός! Έτσι πιστεύει τουλάχιστον...

«Όταν ηχογραφούσα το Yeezus, είδα ένα βιβλίο από το 1800. Mε βελούδινο εξώφυλλο. Κοίταξα μέσα και όλοι οι άνθρωποι ήταν άνετοι και φοβεροί. Αλλά κανείς του δεν χαμογελούσε. Σκέφτηκα γιατί. Το ότι δεν χαμογελούσαν έκανε εμένα να χαμογελώ», δήλωσε ο σύζυγος της Kim Kardashian αφήνοντας τους πάντες... άφωνους.

Ο Kanye όμως δεν σταμάτησε εκεί, μιας και είναι γνωστός για τις περίεργες δηλώσεις του. Κάπως έτσι σχολίασε και την μόδα, χαρακτηρίζοντας την έργο... Θεού: «Ο Θεός είναι δημιουργός. Κάθε φορά που δημιουργούμε κάτι είμαστε η επέκταση του. Όλοι ξέρουμε πως η μόδα είναι αυτή που καθορίζει μια εποχή».

Πάντως να σκεφτεί να χαμογελάσει για να δείχνει ακόμη πιο προσιτός, δεν το έχει σκεφτεί ο Kanye…