O Antonio Banderas μιλάει για πρώτη φορά για το διαζύγιό του με τη Melanie Griffith

Ο γοητευτικός ηθοποιός ξαναερωτεύτηκε! Έχεις δει τη νέα του σχέση;
O Antonio Banderas μιλάει για πρώτη φορά για το διαζύγιό του με τη Melanie Griffith



Για το διαζύγιό του με τη Melanie Griffith μίλησε για πρώτη φορά ο Antonio Banderas. Ο 54χρονος σταρ εμφανίστηκε στην Ισπανική τηλεόραση στο πλαίσιο της προώθησης της νέας του ταινίας επιστημονικής φαντασίας «Automata» και δεν δίστασε να απαντήσει σε ερώτηση για το χωρισμό του. Ερώτηση που ήταν αναμενόμενη μιας και η πρώην σύζυγος του Banderas έχει ρόλο στην ταινία.  

Η δήλωσή του, πάντως δείχνει ότι χώρισαν σε φιλικό κλίμα: 

«Ήταν μία έντονη χρονιά… Η ζωή συνεχίζεται. Πρώτα απ’ όλα θαυμάζω και σέβομαι τη Melanie καθώς είναι μία εξαιρετική ηθοποιός. Πάντα το έλεγα. Γι΄ αυτό άλλωστε συμμετέχει και στην ταινία. Και πάντα θα είναι το άτομο που αγάπησα, αγαπώ και θα αγαπώ για πάντα». 

Η 57χρονη ηθοποιός έκανε αίτηση διαζυγίου τον περασμένο Ιούνιο μετά από 20 χρόνια γάμου, ενώ έσβησε το τατουάζ που είχε κάνει με το όνομα του γοητευτικού Ισπανού από τo μπράτσο της.

Έτσι πλέον είναι single και πέρασε τα Χριστούγεννα στο Aspen με τους φίλους της και την 18χρονη κόρη τους Stella. 

Και παρά το χωρισμό τους, εκείνη συμπεριφέρεται σαν να τον έχει ακόμα στο μυαλό της με νοσταλγία, μιας και πριν από 4 μέρες πόσταρε στο Instagram οικογενειακές φωτογραφίες από το 1997. 

Στο μεταξύ, ο κινηματογραφικός Ζορό δείχνει να προχώρησε με τη ζωή του μιας και έχει σχέση με την κατά 20 χρόνια νεαρότερη σύμβουλο επενδύσεων, Nicole Kimpel. 

Κάτι που ο δημοσιογράφος δεν άφησε ασχολίαστο καθώς δήλωσε το εξής: «Είσαι τυχερός που ερωτεύτηκες ξανά. Σου εύχομαι το καλύτερο. Και ελπίζω να είσαι ευτυχισμένος τόσο εσύ όσο και η Melanie». Ο ηθοποιός όμως δεν έδωσε κι άλλη είδηση παρά μόνο απάντησε ένα ξερό «ευχαριστώ πολύ». 

Για την ιστορία, η ταινία δεν έχει πάρει ακόμα διανομή στην Ελλάδα, όμως αν έχεις περιέργεια μπορείς να δεις το trailer παρακάτω.