So cute! H Christina Aguilera μας δείχνει για πρώτη φορά την κορούλα της!

Η 34χρονη τραγουδίστρια βιώνει στιγμές απόλυτης ευτυχίας...
So cute! H Christina Aguilera μας δείχνει για πρώτη φορά την κορούλα της!



H Christina Aguilera έγινε μητέρα για δεύτερη φορά πριν από περίπου πέντε μένες, ωστόσο πλέον έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και το σώμα της είναι πιο hot από ποτέ! Η 34χρονη star, είχε εντυπωσιάσει τους πάντες άλλωστε με την εμφάνισή της πριν από τρείς μήνες στο red carpet του Βreakthrough Prize Awards Gala μαζί με τον σύντροφό της Matt Rutler.

Αυτό το διάστημα περνά μια από τις καλύτερες φάσεις της αφού έχει φτιάξει την δική της ευτυχισμένη οικογένεια, έχει ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα με το βάρος της που αντιμετώπιζε στο παρελθόν, έχει έναν σύζυγο που την λατρεύει και συν τοις άλλοις έχει άλλο ένα παιδάκι να την αγαπά τον 6χρονο Max, από τον πρώτο της γάμο με τον Jordan Bratman.

H ίδια είναι κατενθουσιαμένη με την κόρη της, ενώ η μικρή "Lil Diva" τους έχει ξετρελάνει όλους! Η Christina τουίταρε την πρώτη φωτογραφία της μικρής σε μια χαριτωμένη πόζα ενώ έγραψε: "Watch out...another one's getting ready to conquer the world! #driven #diva2". Πάντως η μικρή, αν ακολουθήσει τα βήματα της μαμάς της σίγουρα θα γίνει μια λαμπερή σταρ, αφού συνήθως το χάρισμα είναι κληρονομικό!

Η Αguilera και ο Μatt Rutler σε παλαιότερες στιγμές! Απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι...