Η Kim και ο Kanye είναι τα νέα πρόσωπα του Οίκου Balmain

Η φωτογράφιση από τον Mario Sorrenti θα ηγηθεί της καμπάνιας για τη νέα ανδρική συλλογή 2015.
Η Kim και ο Kanye είναι τα νέα πρόσωπα του Οίκου Balmain



Τι κι αν η Kim Kardashian «έσπασε το internet» ήδη μία φορά μέσα στο 2014; Από ότι φαίνεται η reality star δεν έχει σκοπό να αποχαιρετήσει έτσι απλά τον χρόνο που φεύγει. Η Kardashian ανέβασε μία φωτογραφία με τον σύζυγό της Kanye West σε μία ιδιαίτερα τρυφερή στιγμή τους, επιβεβαιώνοντας ότι οι δυο τους θα είναι τα νέα πρόσωπα της καμπάνιας για την ανδρική συλλογή του Οίκου Μόδας Balmain για το 2015. Ο creative director του Οίκου, Olivier Rousteing ανέβασε με τη σειρά του την ίδια φωτογραφία λίγη ώρα αργότερα.

Είναι γνωστό ότι ο Kanye είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη βιομηχανία της μόδας, όπως επίσης και ότι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Balmain έχει αδυναμία στις αδερφές Kardashian.

«Για αυτή την ανδρική συλλογή, ήθελα να ‘αιχμαλωτίσω’ μια στιγμή αγάπης. Η Kim και ο Kanye είναι style icons και φίλοι. Είναι τιμή να τους έχουμε σε αυτή την καμπάνια του Balmain. Μαζί εκπροσωπούν την αγάπη, την ομορφιά και την ποικιλομορφία – είναι ο νέος νεωτερισμός. Αυτό είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία καμπάνια, εκφράζει κάτι παραπάνω από ρούχα – είναι μία γιορτή αγάπης και φιλίας. Είναι ένα νέο statement για τον Balmain» δήλωσε ο Rousteing.