Μιχάλης Ζαμπίδης στο JoinUs: Ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος τίποτα

Τι λέει για τις στερήσεις, την τρυφερή του πλευρά και το Dancing with the Stars.
Μιχάλης Ζαμπίδης στο JoinUs: Ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος τίποτα



Τον 14 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή του kick box Μιχάλη Ζαμπίδη φιλοξένησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο MAN-IFESTO της εκπομπής JoinUs. Ο «Iron Mike» αποκάλυψε ότι η μαμά του φοβάται στους αγώνες, ότι το πιο ανθυγιεινό πράγμα που έχει στο σπίτι του είναι το μέλι και ότι φοβόταν να συμμετάσχει στο Dancing μην του γυρίσει μπούμερανγκ. Δες τι είπε…

Για το άγχος της μαμάς:

Οι γονείς μου έρχονται στους αγώνες που γίνονται εδώ στην Ελλάδα. Τη μαμά την έχουμε κρατήσει με τα χίλια ζόρια έξω. Όταν έρχεται περνάει το δικό της αγώνα, αγχώνεται και φοβάται. Δεν μπορεί να το διαχειριστεί αλλά νομίζω ότι μετά από τόσα πολλά χρόνια πρέπει να έχει συνηθίσει

Για τις στερήσεις και την υγιεινή διατροφή:

Το σώμα μου είναι το εργαλείο μου, είναι το όχημά μου. Στο σπίτι μου δεν μπαίνουν τούρτες γλυκά και ωραία φαγητά. Το πιο ανθυγιεινό είναι το μέλι. Όταν το βράδυ κοιμάμαι δεν φωνάζει τίποτα στο ψυγείο. Κάποιες φορές ζορίζομαι. Όταν θα χαλαρώσω 15-20 μέρες υπάρχει θέμα. Όταν κάθομαι πάνω από 100 γρ ρύζι, 10 γρ κοτόπουλο και μια σαλάτα πράσινη λες γιατί να το τραβήξω αυτό;  Όμως αξίζει τον κόπο. Όσο πιο υψηλό είναι το κίνητρο τόσο μικρές φαίνονται οι θυσίες.

Για τον ανταγωνισμό στο ρινγκ:

Ισχύει ότι ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος τίποτε. Ειδικά μέσα στο ρινγκ είναι ακόμα χειρότερα. Γιατί άλλο να κατεβούμε 1000 άτομα και να βγεις δεύτερος και άλλο να είστε δύο μέσα στο ρινγκ και ειδικά για τον παγκόσμιο τίτλο. Σε εμάς ο χαμένος είναι πολύπλευρα χαμένος.

Για την τρυφερή του πλευρά:

Στο ρινγκ ενσαρκώνω ρόλους όπως ένας ηθοποιός και εκφράζω διαφορετικά ένστικτα και πλευρές του χαρακτήρα μου. Γίνομαι μια μηχανή. Εκτός ρινγκ ενσαρκώνω επίσης ρόλους, είναι ανάλογα τι σου βγάζει ο κάθε άνθρωπος. Εννοείται ότι αν μια γυναίκα σου βγάζει τρυφερότητα και αγάπη τη δίνεις.

Για το Dancing with the stars:

Το Dancing μου έδωσε την ευκαιρία να με γνωρίσει ο κόσμος ανθρώπινα. Στην αρχή όταν έγινε η πρόταση είχα προβληματιστεί με την ομάδα μου πάρα πολύ γιατί ήταν το πρώτο και δεν ξέραμε αν θα μας γυρίσει μπούμερανγκ και μας γκρεμίσει. Στο δεύτερο ήθελαν να μπουν όλοι αλλά στο πρώτο υπήρχαν κάποιοι που φοβόντουσαν. Σκεφτήκαμε ότι είναι για καλό οπότε πήγαμε.