Σκάνδαλο Sony: Νέοι διάλογοι-φωτιά αναφέρουν την Jolie… τρελή!

Σταματημό δεν έχουν τα προβλήματα για την Sony, καθώς ήρθαν στην δημοσιότητα νέοι προσβλητικοί διάλογοι για την Angelina Jolie.
Σκάνδαλο Sony: Νέοι διάλογοι-φωτιά αναφέρουν την Jolie… τρελή!



Οι hackers που έκαναν υποκλοπή στα emails των διοικούντων την Sony ξαναχτύπησαν, καθώς δημοσίευσαν νέους διαλόγους ανάμεσα στην Amy Pascal και τον Scott Rudin οι οποίοι χαρακτηρίζουν την Angelina Jolie… τρελή!

Πριν από περίπου 10 μέρες, είχαν δημοσιευτεί διάλογοι ανάμεσα στην Pascal, αντιπρόεδρο της Sony, και στον παραγωγό Scott Rudin, στους οποίους η Jolie χαρακτηριζόταν ως «ατάλαντη και κακομαθημένη».

Οι νέοι χαρακτηρισμοί σε βάρος της 40χρονης star ήρθαν για την ταινία Cleopatra, στην οποία αναρωτιούνται αν θα πρέπει η οσκαρική ηθοποιός να ξυρίσει το κεφάλι της, αλλά και για το ποιος θα ενσαρκώσει τον Αντώνιο δίπλα στην Jolie.

Όταν η κουβέντα πήγε στην άποψη της Jolie για το σενάριο, ο Rudin απάντησε απλά: «Σοβαρά τώρα, είναι τρελή», με την Pascal να παρακαλάει να μην γίνει σύσκεψη με την οσκαρική ηθοποιό!

Αυτό είναι ένα ακόμη πλήγμα για την Sony καθώς το σκάνδαλο με τις υποκλοπές έχει πάρε πλέον διαστάσεις χιονοστιβάδας καθώς είχε σχολιαστεί μέχρι και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama