Όσα μάθαμε από τους χάκερς της Sony

Οι αποκαλύψεις που έκαναν άνω-κάτω το Hollywood.
Όσα μάθαμε από τους χάκερς της Sony



Άνω-κάτω έχουν κάνει το Hollywood οι αποκαλύψεις που έδωσαν στη δημοσιότητα οι χάκερς της Sony τις τελευταίες εβδομάδες προσφέροντας απλόχερα πικάντικους τίτλους στα μίντια για celebrities όπως η Jennifer Lawrence,η Beyoncé, η Angelina Jolie, ο Kanye West κ.α. Ο τρόπος, πάντως, που αντιμετώπισαν οι James Franco και Seth Rogen τις διαρροές της Sony ήταν απολαυστικός. Κάποιοι βέβαια, μόνο πλάκα δεν θα μπορούσαν να κάνουν διαβάζοντας κάποιες από τις παρακάτω ειδήσεις που μάθαμε.

Ο Kanye West θα εμφανιστεί σε μία Χριστουγεννιάτικη ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Seth Rogen και ο Joseph Gordon-Levitt. Θα κυκλοφορήσει του χρόνου.

Το 2013, ο μπαμπάς της Beyonce, Matthew Knowles πλησίασε τον Clint Culpepper, Πρόεδρο της εταιρίας παραγωγής Screen Gems να συζητήσουν για το ενδεχόμενο δημιουργίας της βιογραφικής ταινίας των Destiny’s Child. Χαρακτηριστικά έγραψε: «Ο μπαμπάς της Beyonce θέλει να κάνουμε ταινία για τις Destiny’s Child και ήρθε πρώτα σε μένα. Πιστεύετε ότι θα μπορούσαμε να έχουμε μία πετυχημένη ταινία; Έχουν τη σφραγίδα της Sony. Απλά ίσως είναι λίγο νωρίς ακόμα».

Η Jennifer Lawrence, η Emma Stone, η Melissa McCarthy, η Amy Schumer και η Lizzy Caplan είναι οι πιθανές πρωταγωνίστριες του remake των Ghostbusters.  Όπως φαντάζεσαι πρόκειται για τη θηλυκή εκδοχή των κυνηγών φαντασμάτων.

H Πρόεδρος της Sony Amy Pascal πρότεινε την Jennifer Lawrence ως αντικαταστάτρια της Angelina Jolie για τη βιογραφική ταινία της Κλεοπάτρα.

Ο George Clooney θέλει παθιασμένα να σκηνοθετήσει μία ταινία για τη ζωή του μεγιστάνα των media Rupert Murdoch.

Ο Aaron Sorkin, σεναριογράφος της ταινίας για τον Steve Jobs αρχικά ήθελε τον Tom Cruise για τον πρωταγωνιστικό ρόλο και όχι τον Michael Fassbender.  «Δεν ξέρω ποιος είναι ο Michael Fassbender και κανείς δεν νοιάζεται. Αυτό είναι παράλογο» είχε πει σε κάποιο από τα e-mail του. Στην πορεία όμως άλλαξε γνώμη καθώς έγραψε: «Ξέχνα το. Ο Michael είναι ένας καταπληκτικός ηθοποιός και έφτασε η ώρα του».  

H αμοιβή της Jennifer Lawrence για την ταινία American Hustle ήταν μικρότερη από τις αμοιβές των συμπρωταγωνιστών της Bradley Cooper, Christian Bale και Jeremy Renner.

Η πριγκίπισσα της Αγγλίας Βεατρίκη βγάζει 30.000 δολάρια το χρόνο σαν παραγωγός στο Λονδίνο.

Το ψευδώνυμο της Jessica Alba είναι Cash Money και του Jude Law Mr Perry.

Οι υπάλληλοι της Sony έχουν σιχαθεί να δουλεύουν για τις κακές ταινίες του Adam Sandler ενώ η εταιρία δεν είναι και πολύ περήφανη για τις δουλειές του.

Σύμφωνα με έναν σημαντικό παραγωγό, η Angelina Jolie είναι «ατάλαντη και κακομαθημένη».  

Η Marvel ήθελε Spider-Man και Captain America στην ίδια ταινία ενώ η Sony σκεφτόταν να «συγχωνεύσει» τις ταινίες Men in Black και Jump Street.

O ηθοποιός Will Ferrell είναι αγαπητός στην Αυστραλία, αλλά η δημοτικότητά του στην Ιαπωνία είναι πολύ χαμηλή.

Ένας παραγωγός προσπάθησε πολύ σκληρά να πείσει τον Leonardo DiCaprio να υποδυθεί τον Steve Jobs στην ομώνυμη ταινία λέγοντάς του ότι «όλοι οι εμπλεκόμενοι στην παραγωγή θέλουν απελπισμένα να σε βοηθήσουν να πάρεις το Όσκαρ που αξίζεις».

*Στη φωτογραφία η άβολη συνάντηση της Amy Pascal με την Angelina Jolie μετά τις διαρροές της Sony.