Αυτοί είναι οι πιο sexy άντρες των τελευταίων χρόνων

Φέτος ο τίτλος πήγε στον Chris Hemsworth. Ας, δούμε όμως ποιοι κατά καιρούς έχουν βρεθεί στον θρόνο του και πώς είναι σήμερα! Ακόμα σέξι ή... not;
Αυτοί είναι οι πιο sexy άντρες των τελευταίων χρόνων



Ένα μήνα και κάτι πριν αλλάξει η χρονιά και διαδεχτούμε το 2015 το People ανάδειξε τον πιο sexy Man Alive. O τίτλος πήγε τον Chris Hemsworth που πήρε το στέμμα από τον περσινό νικητή Adam Levine. Όλα αυτά τα χρόνια έχουν περάσει οι περισσότεροι star του Hollywood από το εξώφυλλο του περιοδικού. Και σίγουρα ήταν sexy, πολύ sexy.

Ηρθε η ώρα να τους θυμηθούμε και να δούμε πως του συμπεριφέρθηκε ο χρόνος. Πόσο ωραία μπορεί να μεγαλώνει (ή και να γερνάει) ο πιο σέξι άντρας στον πλανήτη; Από τους αείμνηστους Patrick Swayze και τον John F. Kennedy Jr μέχρι τους George Clooney, Brad Pitt, Ben Affleck και Pierce Brosnan, όλοι τους είναι υπέροχοι.  

 

Mel Gibson: Ήταν ο πρώτος άντρας του People magazine που αναδείχτηκε ο πιο Sexy Man Alive το 1985. 

Mark Harmon : O Special Agent Gibbs του NCIS παραμένει το ίδιο γοητευτικός όπως το 1986.

Harry Hamlin: Σπουδαίος ηθοποιός της δεκαετίας του 80'. Αγαπήθηκε μέσα από τον γεμάτο οργή ρόλο του ως πρωταγωνιστής του LA Law τo 1987. 

John F. Kennedy Jr: Ο γιος του προέδρου John F. Kennedy και της Jackie O, το 1988 αναδείχτηκε ο πιο sexy άντρας όταν ήταν 27 χρονών. Πέθανε 11 χρόνια αργότερα. 

Sean Connery: Αν και έχει κάψει πολλές καρδιές, ο τίτλος του πιο sexy άντρα εν ζωή του δόθηκε στα 59 του χρόνια το 1989. 

Tom Cruise: 24 χρόνια μετά δεν λες ότι έχει αλλάξει και πολύ. Το 1990 ο Tom Cruise ήταν ο πιο sexy άντρας. 

Patrick Swayze: Έφυγε από τη ζωή το 2009 όταν έχασε τη μάχη με τον καρκίνο του πάγκρεας. Ο αγαπημένος μας ηθοποιός του Dirty Dancing ονομάστηκε Sexiest Man Alive το 1991.

Nick Nolte: Αριστερά φωτογραφίζεται για το people τον Ιανουάριο του 2013 όταν ήταν 51 ετών. Τώρα στα 73 του (δεξιά), σε κακή κατάσταση έχει χάσει όλη του τη λάμψη.

Richard Gere: Το 1993 παντρεμένος με την Cindy Crawford το people τους ανάδειξε το πιο sexy ζευγάρι. Το 1999 πήρε τον τίτλο του πιο sexy άντρα.  

Brad Pitt: Ακόμα παραμένει ένας από τους πιο sexy άντρες. Ωστόσο στο παρελθόν έχει κερδίσει τον τίτλο δύο φορές το 1995 και το 2000. 

Denzel Washington: Κι όμως αυτός ο άντρας κλείνει τα 60.

George Clooney: Η γοητεία του παραμένει ίδια ακόμα και τώρα που αποφάσισε να αφήσει την εργένικη ζωή. Ο sexy star του Hollywood πήρε τον τίτλο το 1997 και το 2006. 

Harrison Ford: Το 1998 ήταν στο πρωτοσέλιδο του people. Το 2014 παραμένει ένας sexy άντρας.

Pierce Brosnan: Ήταν από τους αγαπημένους μας James Bond και εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο sexy άντρες εν ζωή. Τον τίτλο τον πήρε το 2001

Ben Affleck: Το 2002 ήταν η σειρά του, αλλά σίγουρα θα τον δούμε στο μέλλον ξανά.

Johnny Depp: Ακόμα ένας super star που έχει αναδειχτεί δύο φορές ο πιο sexy άντρας, την πρώτη το 2003 και τη δεύτερη το 2009. 

Jude Law: Ο αγαπημένος μας Βρετανός ηθοποιός πήρε τον τίτλο το 2004.

Matthew McConaughey: Ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του Oscar, αναδείχτηκε το 2005 και ο πιο sexy άντρας.  

Matt Damon: Ένα χρόνο μετά τον γάμο του και λίγους μετά τη γέννηση του παιδιού του ο Matt Damon έγινε ένας από τους πιο sexy άντρες του κόσμου. 

Hugh Jackman: Ο ρόλος του ως sexy Wolverine στους X-Men σίγουρα συνέβαλε στη νίκη του.

Ryan Reynolds: Μόλις πριν από 4 χρόνια το 2014 του δόθηκε το στέμμα και δεν ήταν καθόλου έκπληξη. 

Bradley Cooper: Η ανοδική του πορεία τον οδήγησε το 2011 στο να αναδειχτεί sexy. Από τότε έχει ήδη δύο υποψηφιότητες για Oscar.

Channing Tatum: Μετά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία Magic Mike, ναι, ήταν o πιο sexy άντρας για το 2012.  

Adam Levine: Είχε την τιμή να πάρει μία θέση στο πρωτοσέλιδο του People Magazine το 2013.

Chris Hemsworth: Είναι ο νικητής για το 2014. Είναι ο πιο sexy Man Alive σύμφωνα με το People και βλέποντας τη φωτογραφία του καταλαβαίνουμε το γιατί.