Αστέρες του Hollywood που είναι φίλοι από παιδιά

Δες ποιες κράτησαν στο πέρασμα του χρόνου



Οι παιδικοί φίλοι ενός σταρ του Hollywood έχουν περιορισμένο ρόλο στη ζωή του. Οσο κι αν νόμιζαν -στην αρχή πάντα της καριέρας τους- ότι τίποτα δεν θα αλλάξει, όχι μόνο άλλαξε, αλλά μεταμορφώθηκαν και σε κάτι άλλο που δεν θυμίζει σε τίποτα αυτό που ήταν μικροί. Κάποιοι βέβαια ήταν και τυχεροί αφού είχαν τη δυνατότητα να γίνουν διάσημοι μαζί με τον κολλητό τους και να παραμείνουν καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας τους.

Ας δούμε λοιπόν ποιοι αστέρες του Hollywood μεγάλωσαν ως κολλητοί και παρέμειναν ακόμα και μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ryan Gosling και ο Justin Timberlake

Οχι, δεν πήγαν μαζί σχολείο. Ο Ryan Gosling και ο Justin Timberlake ήταν συνεργάτες από πολύ μικροί ως μέλη του Mickey Mouse Club. Κάποια στιγμή μάλιστα ήταν και συγκάτοικοι όταν η μητέρα του Ryan γύρισε πίσω στον Καναδά.

Gwyneth Paltrow και Maya Rudolph

Η φιλική σχέση των δύο γυναικών ξεκινάει από τους γονείς τους. Συγκεκριμένα από τους πατεράδες, καθώς ο Bruce Paltrow με τον Dick Rudolph ήταν οι καλύτεροι φίλοι ως φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Tulane. Μετά την αποφοίτησή τους και οι δύο μετακόμισαν στο Λος Αντζελες και άρχισε η πετυχημένη καριέρα τους στο Hollywood. Οπως ήταν αναμένομενο οι κόρες τους ήταν από μικρές κολλητές.

Jonah Hill και ο Adam Levine

Ακόμα μία σχέση δεύτερη γενιάς, καθώς οι πατεράδες τους ήταν επίσης κολλητοί. Ο Adam Levine και ο Jonah Hill γνωρίζονται σχεδόν από τη μέρα που γεννήθηκαν.

Leonardo DiCaprio και Tobey Maguire

Οι δύο τους συναντήθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του 80'. Μικρά παιδιά πήγαιναν στις ίδιες οντισιόν όπου ο DiCaprio συνήθως κέρδιζε. Από τότε πάντως ανέπτυξαν μια φιλία που κρατάει για χρόνια. Το 2013 μάλιστα Leonardo DiCaprio και Tobey Maguire συνεργάστηκαν στην ταινία The Great Gatsby.

Nicole Kidman and Naomi Watts

Συναντήθηκαν σε μια οντισιόν για μαγιό στην Αυστραλία. Αν και καμία από τις δύο δεν πήρε τη δουλειά, έγιναν φίλες κολλητές. Η Nicole Kidman έγινε γρήγορα star σε αντίθεση με την Naomi Watts που της πήρε λίγο χρόνο παραπάνω. Ωστόσο και οι δύο τώρα απολαμβάνουν τα φώτα της δημοσιότητας και παραμένουν best friends.

Kate Hudson και Liv Tyler

Η κόρης της Goldie Hawn, Kate Hudson και του Steven Tyler Liv, Tyler συναντήθηκαν μικρές στο ίδιο σχολείο στις αρχές της δεκαετίας του '90. Βέβαια τότε δεν έκαναν παρέα μέχρι που μεγάλωσαν ακολούθησαν τον δρόμο της υποκριτικής και έπαιξαν μαζί στην ταινία Dr. T and the Women. Αυτό ήταν... Από τότε είναι αυτοκόλλητες.

Jennifer Aniston και Chaz Bono

Ηταν συμμαθητές στο New York City's LaGuardia High School. Μάλιστα ο Chaz ως το μοναχοπαίδι του Sonny Bono και της Cher είχε το καλύτερο σπίτι της παρέας. Η Aniston μάλιστα έχει πει πως, “κάθε μέρα κανονίζαμε ποιοι από την παρέα θα πηγαίναμε σπίτι του”.

Matt Damon και Ben Affleck

Φυσικά αυτή η φιλία δεν ξεχνιέται. Πρόκειται για την πιο διάσημη φιλία του Hollywood που άρχισε από τους δρόμους του Cambridge στη Μασαχουσέτη. Στις αρχές της δεκαετίας του '80 η οικογένεια του Matt Damon μετακόμισε έναν δρόμο κάτω από το σπίτι του Ben Affleck. Οι δυό τους έγιναν γρήγορα φίλοι με κοινές φιλοδοξίες. Στο γυμνάσιο ήταν σχεδόν αχώριστοι όπως και τώρα πολλά χρόνια μετά.