Χρόνια πολλά Ryan Gosling! Όλοι οι λόγοι για τους οποίους τον αγαπάμε

O sexy μπαμπάς κλείνει τα 36και γυρίζουμε τον χρόνο πίσω, τότε που ήταν ένα επίσης γλυκό αγόρι με το ίδιο γοητευτικό χαμόγελο.
Χρόνια πολλά Ryan Gosling! Όλοι οι λόγοι για τους οποίους τον αγαπάμε



 Γνήσιος Σκορπιός ο Ryan Gosling μεγαλώνει και ομορφαίνει. Έχει κερδίσει τις καρδιές των γυναικών. Έχει φανατικούς οπαδούς και ένα γοητευτικό χαμόγελο. Εκτός από ένας όμορφος και ταλαντούχος ηθοποιός είναι και καλός τραγουδιστής με τη δική του μπάντα τους Dead Man's Bones. Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Ο Ryan Gosling έχει γενέθλια, κλείνει τα 36 και είναι μια καλή ευκαιρία να πάμε πίσω στο χρόνο και να δούμε από που ξεκίνησε, πριν αναδειχτεί το 2011 από το People ο πιο sexy άντρας της χρονιάς και πρόσφατα γίνει ο πιο hot DILF του Hollywood.

To 1991 παίρνει μέρος σε talent show. Τραγούδησε “"When a Man Loves a Woman" και στη συνέχεια το κοινό τον απόλαυσε σε εκπληκτικές φιγούρες μαζί με την αδελφή του στο τραγούδι "Everybody Dance Now."

 Και ναι, αυτό το χαμόγελο, το είχε από μικρός. 

Με το φακό είχε την απόλυτη επαφή. Επαιζε μαζί του. Μάλιστα έστειλε ένα βίντεο στο The Mickey Mouse Club σχετικά με την πόλη του Κορνουάλη του Οντάριο, στον Καναδά. 

Ήταν αρκετό για να συνεχίζει να εμφανίζεται στο Mickey Mouse Club και να συνεργαστεί με τους Justin Timberlake, Britney Spears και Christina Aguilera.

Η τηλεόραση δεν τον άφησε. Το 1996 εμφανίζεται στο σίριαλ Road to Avonlea. Με πολλή δουλειά πήρε τα εύσημα για την βρετανική προφορά του.  

Και μέχρι το 1998 ήταν ένας πραγματικός Θεός. Πρωταγωνίστησε στο Young Hercules. To 2013 δήλωσε για τον ρόλο του “είχα ψεύτικο μαύρισμα, φορούσα δερμάτινα παντελόνια και πάλευα με φανταστικά τέρατα. Δεν ήταν πραγματικά εκεί, αλλά προσποιόμουν ότι ήταν”. 

Το κινηματογραφικό του ντεμπούτο το έκανε το 200 στην ταινία “Remember the Titans” δίπλα στον Denzel Washington. Συνέχεια με την ταινία “The Believer” και “Murder by Numbers” μαζί με την Sandra Bullock με την οποία διατηρούσε δεσμό. 

Το 2004 μαζί με την Rachel McAdams πρωταγωνίστησε στην αισθηματική ταινία “The Notebook”. Τότε ήταν που τον αγάπησαν και οι περισσότερες γυναίκες. Το 2005 κέρδισε το βραβείο "Best Kiss" στα MTV Movie Awards. Ανεβαίνοντας στη σκηνή έκαναν αναπαράσταση της επικής σκηνής με το φιλί τους από την ταινία. Η αντίδραση της Lindsay Lohan είναι όλα τα λεφτά. Και το φιλί πραγματικό αφού οι δύο τους ήταν ζευγάρι και στην πραγματικότητα. 

Η πρώτη του υποψηφιότητα για Oscar ήρθε το 2006 στην ταινία Half Nelson. Αποτελεί μάλιστα τον πρώτο Καναδό ηθοποιό που προτάθηκε για Oscar μετά από 62 χρόνια. Από τότε έχουν ακολουθήσει πολλές ταινίες. Στο Blue Valentine χάρισε στον κόσμο μια εκπληκτική ερμηνεία βρέθηκε υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα. 

Κάθε χρόνο ο Ryan Gosling γινόταν όλο και πιο sexy. Είτε έπαιζε σε δράμα, είτε σε κωμωδία. Για την ερμηνεία του στο Crazy, Stupid, Love ήταν επίσης υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα α' ανδρικού ρόλου. Ακολούθησαν οι ταινίες, “Drive”, “The Ides of March”, “Gangster Squad”

Και πάνω που πήγα να το ξεχάσω, έχει και τη δική του μπάντα, τους Dead Man's Bones. Τέτοιο ταλέντο και στο τραγούδι, δεν θα μπορούσε να μην το αξιοποιήσει. 

 

Ο Ryan Gosling ήταν ο απόλυτος εργένης και το όνειρο κάθε γυναίκας. Και λέω ήταν γιατί πλέον είναι ένας sexy μπαμπάς, από αυτούς που θα θέλαμε κι εμείς να βλέπαμε στα σχολεία των παιδιών μας. Η Eva Mendes του χάρισε 2 όμορφες κόρες, την Esmeralda και την Amanda.

Δες ΕΔΩ την κορούλα του Ryan Gosling και της Eva Mendes.