Η Jennifer Lopez αποκαλύπτει για ποιο λόγο χώρισε με τον Marc Anthony

Η διάσημη τραγουδίστρια τονίζει στον πρόλογο του νέου της βιβλίου "True Love": "Δεν είμαστε θύματα σε αυτή τη ζωή.Αυτό λοιπόν είναι το μήνυμα μου".
Η Jennifer Lopez αποκαλύπτει για ποιο λόγο χώρισε με τον Marc Anthony



Η Jennifer  Lopez  στο νέο της  βιβλίο «True Love»  αποκαλύπτει  τις αιτίες  που την οδήγησαν να διαλύσει το γάμο της  με τον Marc Anthony. Περιγράφει όλες  τις δύσκολες  μέρες που βίωσε , μέχρι να πάρει αυτή την απόφαση. Το  αμερικάνικο περιοδικό People φέρνει στο φως  της δημοσιότητας για πρώτη φορά αποσπάσματα της γραπτής  εξομολόγησης της λαμπερής τραγουδίστριας.

Η Λατίνα σε αυτή τη κατάθεση ψυχής  , αναδεικνύει την σκοτεινή πλευρά των διάσημων. Μιλά για το πως μια επιτυχημένη επαγγελματίας αυτού του βεληνεκούς  μπορεί να χάσει τις ισορροπίες της, όταν βλέπει τα «θέλω» της  να παραμένουν όνειρα. Η Jennifer Lopez  μέσα από το βιβλίο της μιλά για το πως μια γυναίκα διαλύει τα πάντα,όταν δεν είναι ευτυχισμένη.

«Όταν σε μια σχέση δεν σου συμπεριφέρονται με τον τρόπο που εσύ θέλεις να υπάρχεις, τότε βρίσκεις τη δύναμη να θέσεις τα όρια σου και να φύγεις» τονίζει. Από αυτή τη φράση-στάση ζωής άντλησε την απαιτούμενη δύναμη και έδωσε τέλος στην σχέση της με τον Marc Anthony, το 2011, με τον οποίο έχει αποκτήσει  τα δίδυμα Max και Emme.

«Ήμουν σε μια έρημο έξω από το Λος Άντζελες για μια φωτογράφιση. Ήταν Ιούλιος του 2011 και με τον Marc είχαμε μόλις γιορτάσει την έβδομη επέτειο του γάμου μας. Το πιθανότερο που θα σκεπτόταν κάποιος που θα μας έβλεπε,ήταν πως η ζωή μου ήταν περίφημη.Είχα ένα σύζυγο και δυο πανέμορφα παιδιά. Ήμουν στο  «American Idol” και το καινούργιο μου single, “On the floor”, ήταν Νο1 παγκοσμίως. Αυτοί οι άνθρωποι δεν ήξεραν ότι η ζωή μου δεν ήταν το τέλειο που έδειχνε. Η σχέση μου κατέρρεε  και ένιωθα πανικόβλητη. Όταν κάθισα να με βάψουν,η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει και αισθάνθηκα ότι δεν μπορούσα να ανασάνω.Με κυρίευσε η ανησυχία» εξομολογείται η τραγουδίστρια.

Περιγράφει με λεπτομέρειες τα δυσάρεστα συναισθήματά της. «Πήδηξα από την καρέκλα και είπα στον αγαπημένο μου μάνατζερ Benny Medina : «Κάτι τρέχει. Αρχίζω να τρελαίνομαι». Η μητέρα μου ήταν εκεί και ήρθε τρέχοντας να με δει. Ήταν από τις στιγμές που είσαι τόσο φοβισμένη και δεν μπορείς ούτε καν να ουρλιάξεις. Τότε κοίταξα τον Benny και την μητέρα μου και τους είπα ότι δεν μπορώ να είμαι πια με τον Marc».