Το ερωτικό τρίγωνο της χρονιάς! Paltrow-Lawrence και στη μέση ο Chris Martin!

Πραγματικά έχει χαθεί η... μπάλα καθώς ο frontman των Coldplay πηγαίνει από τη μια αγκαλιά στην άλλη!
Το ερωτικό τρίγωνο της χρονιάς! Paltrow-Lawrence και στη μέση ο Chris Martin!



O Chris Martin φαίνεται πως δεν μπορεί να αποφασίσει που θα καταλήξει καθώς οι φήμες τον θέλουν να προσπαθεί να σώσει τον γάμο του με την Gwyneth Paltrow ενώ την ίδια ώρα ετοιμάζεται να συνοδεύσει την Jennifer Lawrence στην πρεμιέρα του Mockingjay!

Μόλις λίγες ημέρες πριν, στα τέλη Οκτωβρίου, ανακοινώθηκε ο χωρισμός της Lawrence με τον Martin καθώς ο δεύτερος περνάει πολύ χρόνο με την πρώην σύζυγο του, Gwyneth Paltrow, με την οποία έχει 2 παιδιά. Ο λόγος που η 24χρονη οσκαρική ηθοποιός αποφάσισε να τερματίσει τη σχέση ήταν η επιθυμία του Martin να προσπαθήσει ξανά με την σύζυγο του καθώς δεν έχουν πάρει καν διαζύγιο!

Τα δεδομένα ωστόσο στην καρδιά (αγκινάρα) του Chris αλλάζουν διαρκώς! Άνθρωπος του στενού του περιβάλλοντος διέψευσε πως χώρισε με την Lawrence με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως ετοιμάζεται να συνοδεύσει την σύντροφο (;) του στην πρεμιέρα της ταινίας Mockingjay,της τρίτης ταινίας Hunger Games!

Την ίδια ώρα, η Gwyneth Paltrow εθεάθη στη Νέα Υόρκη με νέο συνοδό ο οποίος μπορεί να χαρακτηριστεί και σωσίας (!) του Chris Martin! Tι πραγματικά γίνεται μόνο ο 37χρονος τραγουδιστής γνωρίζει ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως σε ηθοποιό με... Όσκαρ θα καταλήξει! Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου...