Που χάθηκε ο Χατζηγιάνης, τι χτύπησε τατουάζ ο Σχοινάς και τι λέει για τη μαμά της η Μαρία Χάνου;

Όλα όσα θέλεις να διαβάσεις... στο νέο DownTown που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα!
Που χάθηκε ο Χατζηγιάνης, τι χτύπησε τατουάζ ο Σχοινάς και τι λέει για τη μαμά της η Μαρία Χάνου;



Το περιοδικό DownTown ανοίγει τον φάκελο “Μιχάλης Χατζηγιάννης”. Πού εξαφανίστηκε (τι λένε οι φήμες και οι συνεργάτες του) και γιατί κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος; Οι περιπέτειες που οδήγησαν τον πιο εμπορικό καλλιτέχνη της τελευταίας δεκαετίας μέχρι τα ποινικά δικαστήρια. Όλα όσα θέλεις να μάθεις για το ιδιαίτερο αυτό θέμα θα τα διαβάσεις στο περιοδικό DownTown που κυκλοφορεί!

Αυτό δεν πρέπει να το χάσεις: Ο Διονύσης Σχοινάς απαντάει πώς είναι να γίνεσαι γίγαντας ενώ χάνεις την αδελφή ψυχή σου, να μην πλήττεις μετά από 20 χρόνια γάμου και να μοιάζεις εργένης στα 47 σου.

Δες ένα μικρό απόσπασμα:

Του χρόνου κλείνετε 20 χρόνια γάμου. Έχεις ξεχάσει τη ζωή πριν από την Καίτη Γαρμπή;

Φυσικά! Delete η ζωή πριν από την Καίτη και delete η ζωή πριν από το παιδί.

Είναι κλισέ να σε ρωτήσω πώς γίνεται να είσαι τόσα χρόνια με την ίδια γυναίκα;

Θα σου απαντήσω και εγώ με κλισέ: Η συνταγή είναι ο σεβασμός, η αλληλοεκτίμηση και η αλλαγή καθημερινότητας.

Ποιο ήταν το τελευταίο τατουάζ που έκανες;

Το τελευταίο το χτύπησα για τον αδερφό μου.

Ο θάνατός του σου άλλαξε τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή;

Δεν το συζητώ. Όταν συμβαίνει στους άλλους, εκτός σπιτιού, δεν ξέρεις πώς είναι. Είναι σαν να μην έχεις γεννήσει, σαν να μην έχεις πάει φαντάρος. Όταν η εξέλιξη δεν είναι φυσιολογική, εκεί λες «πλάκα μου κάνεις». Μου δίνεις τόσα χρόνια ζωής, τόσα χρόνια επιβίωσης, ευτυχίας για να μου τα πάρεις πίσω σε ένα λεπτό και να δώσεις τόσο πόνο; Αλλά μετά συνειδητοποιείς ότι γεννιόμαστε για να πάμε εκεί.

Και πώς το αποδέχεσαι τελικά;
Άλλος το ξεπερνάει με χάπια, άλλος αποζητάει τη μοναξιά, άλλος έχει ανάγκη τους φίλους και την οικογένειά του. Εγώ έπρεπε να γίνω ομπρέλα για την οικογένειά μου, να αφήσω πίσω τον πόνο μου, για να απαλύνω των άλλων. Σου βγαίνει μια δύναμη που δεν πιστεύεις ποτέ ότι έχεις. Μετά από κάτι τέτοιο, λόγω της οικογένειας, των γονιών και του παιδιού γίνεσαι Σαμψών, γίνεσαι γίγαντας. Ο αδερφός μου δεν ήταν αδερφός μου. Ήταν η γκόμενά μου. Η Καίτη έχει πει: «Δεν είμαι εγώ η αδερφή ψυχή του Διονύση, ο αδερφός του είναι».

Από τον χώρο της πολιτικής & της μουσικής: Ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης μιλάει για τον Αλέξη Τσίπρα, την Αριστερά, το bullying που υπέστη για τα κιλά του και το ρουσφέτι που του ζήτησε η κόρη του.

Ποιος πραγματικά είναι ο Κωνσταντίνος Βήτα; Ο ίδιος λέει ότι θα ήθελε να έχει κάνει δίσκο με την Βίκυ Μοσχολιού και την Τζένη Βάνου, ενώ θυμάται την περίοδο που στα 16 του δούλευε σε εργοστάσιο. Ακόμα και σήμερα πάντως, δεν παραδέχεται ότι ασχολείται με τη μουσική.

Η εικαστική παρέμβαση της εβδομάδας: Με αφορμή τις σκληρές εικόνες που θα δούμε στα πακέτα των τσιγάρων τις επόμενες εβδομάδες, ποιες φωτογραφίες- σοκ θα είχαν τα πακέτα των celebrities; Πώς θα ήταν τα τσιγάρα του Γιώργου Λιάγκα, του Ηλία Ψινάκη ή της Κατερίνας Καινούργιου;

Η Ζωή Γιακουμάτου φωτογραφίζεται για το DownTown και δηλώνει «κορίτσι του μπαμπά»: Η μικρότερη από τις δύο κόρες του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμου Γιακουμάτου, είναι σχεδιάστρια ρούχων και κοσμημάτων, έχει ατελιέ στο Κολωνάκι και η πολιτική την απωθεί.

Η κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, δίνει την πρώτη συνέντευξη της ζωής της: Η κούκλα Μαρία Χάνου είναι 22 χρονών, φωτογραφίζεται για το DownTown και μιλάει για τη μητέρα της, για την απόφαση της να γίνει ηθοποιός και για την αγαπημένη της πρωταγωνίστρια (που δεν είναι η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου).

Πόσο επικίνδυνη είναι η είσοδος της Ε.ΛΑ.Μ στο κυπριακό κοινοβούλιο; Τι έκανε τους Κύπριους που δεν έχουν τα ίδια προβλήματα με τους Έλληνες να στραφούν προς την ακροδεξιά; Και πόσο ίδιες είναι τελικά η Χρυσή Αυγή και το Ε.ΛΑ.Μ;

Θα διαβάσεις επίσης όλες τις αγαπημένες σου στήλες (τα Opinion, τις Απορίες που έγιναν Θεωρίες, τη Λουέλα και Κρουέλα και το Access All Areas που ξέρει τι κάνουν οι celebrities όταν έχουν κέφια), θα ενημερωθείς για τα τελευταία trend σε μόδα και ομορφιά, θα βρεις τον καλύτερο οδηγό πόλης που θα σε πάει σινεμά, θέατρο, για καλό φαγητό και ποιοτικό nightlife!

DownΤown,
Το καλύτερο εβδομαδιαίο περιοδικό επέστρεψε.