Χαμός στη showbiz! H Kylie Minogue στη Σίφνο, ο Adam Levine με φουσκωμένη κοιλιά και άλλα τρελά

Πού έβαλε αποσμητικό η Amy Schumer;
Χαμός στη showbiz! H Kylie Minogue στη Σίφνο, ο Adam Levine με φουσκωμένη κοιλιά και άλλα τρελά



Χαμός έγινε και πάλι στη showbiz! Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Χριστός Ανέστη από τον Tom Hanks 

«Χριστός Ανέστη» στα ελληνικά τραγούδησε ο Tom Hanks σε πάρτι που έγινε στο Λος Άντζελες. Στο ίδιο πάρτι ήταν καλεσμένος και ο ηθοποιός Θεοχάρης Ιωαννίδης ο οποίος ανέβασε το στιγμιότυπο στο Instagram. 

Δες ΕΔΩ το βίντεο. 

Πού έβαλε αποσμητικό η Amy Schumer;

Καθόλου εντύπωση δεν μας έκανε όταν είδαμε αυτή τη φωτογραφία της Amy Schumer. Η ηθοποιός έχει συνηθίσει να κάνει τρέλες όπως και τώρα που έβαλε αποσμητικό ανάμεσα στα πόδια της λίγο πριν περπατήσει στο κόκκινο χαλί του Met Gala.  

Η κοιλιά του Adam Levine φούσκωσε

«Είμαστε στην 20η εβδομάδα και ακόμα φουσκώνουμε», έγραψε ο τραγουδιστής στη σελίδα του στο Instagram και μας έδειξε τη φουσκωμένη κοιλιά του αλλά και της εγκυμονούσας συζύγου του Behati Prinsloo. 

H γιαγιά της Αντωνίας Καλλιμούκου 

Τη γιαγιά της μας σύστησε η Αντωνία Καλλιμούκου στο Instagram. «Βρε γιαγιά δες τα εγγόνια σου πώς μεγάλωσαν! Τώρα εσύ λαχταράς σοκοφρέτα!» έγραψε και μας έδειξε το φιλί που της έδωσε μαζί με τον αδερφό της. 

Η Kylie Minogue στη Σίφνο

Στη Σίφνο μαζί με τον σύντροφό της Joshua Sasse πέρασε το Πάσχα η Kylie Minogue. H αποκάλυψη έγινε όταν η pop star έβγαλε selfie μαζί με τους θαυμαστές της και τελικά δημοσιεύτηκε στο facebook του δημοσιογράφου Γιώργου Νάστου. 

 

Δες ΕΔΩ τη φωτογράφιση των αδερφών Αντετοκούνμπο με την Κατερίνα Στικούδη.