Χαμός στη showbiz! Η καμπάνια της Caitlyn Jenner, το αγόρι της Άντζελας και ο έρωτας του Jake Gyllenhaal

Τι είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το αγόρι της;
Χαμός στη showbiz! Η καμπάνια της Caitlyn Jenner, το αγόρι της Άντζελας και ο έρωτας του Jake Gyllenhaal



Χαμός έγινε και σήμερα στη showbiz. Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Το αγόρι της Άντζελας 

Viral έχει γίνει η διαφήμιση των Jumbo με πρωταγωνίστρια την Άντζελα Δημητρίου. Όπως και ο γοητευτικός άντρας που πρωταγωνιστεί στο πλευρό της. Ο λόγος για το μοντέλο Γιώργο Καβακάκη  ο οποίος διατηρεί καφέ στο κέντρο της Αθήνας. 

Η Caitlyn Jenner, πρόσωπο της M.A.C

To πρόσωπο της M.A.C Cosmetics είναι επίσημα η Caitlyn Jenner. Το γνωστό brand ανακοίνωσε την είδηση μέσω της σελίδας του στο Instagram. 

H Σπυροπούλου για τον Γιώργο Κοτσοβό

Στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μίλησε για το ειδύλλιό της με τον εργολάβο Γιώργο Κοτσοβό. Χαρακτηριστικά είπε: 
 «Λατρεύω την Νατάσα Μποφίλιου και πήγα να την ακούσω. Αυτά τα λίγο κοριτσίστικα πράγματα στην αρχή τους είναι λίγο λεπτά θέματα και ούτε ξέρεις εσύ ο ίδιος που μπορεί να καταλήξει οπότε είναι άσχημο να βάζουμε ταμπέλες. Νιώθω πολύ μεγάλη αμηχανία να συζητάω γι’ αυτά τα θέματα γιατί και μέσα μου δεν έχει κατασταλάξει το όλο θέμα, δεν έχει κάτσει η μπίλια. Καλά να είμαστε εδώ του χρόνου να τα λέμε». 

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνος Βλάχος μαζί στο Μανχάταν 

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος από τον περασμένο Δεκέμβριο έχουν μετακομίσει στη Νέα Υόρκη. Η ηθοποιός ανέβασε, λοιπόν, την πρώτη κοινή τους φωτογραφία από το Μανχάταν. 

Με ποια ήταν ερωτευμένος ο Jake Gyllenhaal;

Τον έρωτά του για την Jennifer Aniston αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο People Entertainment Weekly ο Jake Gyllenhaal. Ο ηθοποιός είπε ότι για πολλά χρόνια ήταν ερωτευμένος μαζί της και ότι αισθανόταν αμηχανία κάθε φορά που έπρεπε να συνεργαστούν. 

Δες ΕΔΩ την τρελή ιστορία του Χρήστου Ζαμπούνη μ τον Jack Nicholson.