Χαμός στη showbiz! Η Kardashian και η Ratajkowski γδύθηκαν, η Μενεγάκη ξάπλωσε στο πάτωμα και η Περιστέρη τρέλανε το Instagram

Και η μπηχτή του Φώτη και της Μαρίας στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.
Χαμός στη showbiz! Η Kardashian και η Ratajkowski γδύθηκαν, η Μενεγάκη ξάπλωσε στο πάτωμα και η  Περιστέρη τρέλανε το Instagram



Χαμός έγινε και σήμερα στη showbiz. Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Η Πατρίτσια στο κρεβάτι

Τυλιγμένη με ένα λευκό σεντόνι στο κρεβάτι της πόζαρε η Πατρίτσια Περιστέρη Μίλικ τρελαίνοντας τους φίλους της στο Instagram. «Καλώς ήρθατε στο δωμάτιο μου! Αυτή ήταν η πρωινή μου έκπληξη. Μάλλον είμαι ένα τυχερό κορίτσι» έγραψε.

Σαν παραπαίδι δεν είναι;

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επέστρεψε στο Πρωινό του Ant1 κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Φώτη και την Μαρία: «Σαν παραπαίδι δεν είναι; Την ώρα που ήταν η Ναταλία, του λένε “άντε, έλα κι εσύ”.

Έδειξαν το βίντεο και μετά έπρεπε να τον χαιρετήσουν. Πολύ ευγενικά. Πιο πριν λέγανε λόγια. Πριν 20 μέρες έλεγε ότι έκλεισε το Πρωινό γι’ αυτόν». 

Η Μενεγάκη ξάπλωσε στη μέση του στούντιο! 

Περιμένει το καλοκαίρι η Ελένη Μενεγάκη και δεν διστάζει να το δείχνει. Έτσι, άπλωσε την πετσέτα της στη μέση του στούντιο και έκανε ηλιοθεραπεία. 

Kim Kardashian και Emily Ratajkowski γυμνές στο Instagram

Την απάντησή τους σε όσους λένε ότι το έχουν παρακάνει με το γυμνό έδωσαν η Kim Kardashian και η Emily Ratajkowski. No comments.

Δες ΕΔΩ το νέο sexy video clip της Rihanna.