Χαμός στη showbiz! Η ξανθιά Irina Shayk, η σέξι Κορινθίου και το μπικίνι της Kardashian

Ποιος ζήλεψε την δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου;
Χαμός στη showbiz! Η ξανθιά Irina Shayk, η σέξι Κορινθίου και το μπικίνι της Kardashian



Χαμός έγινε και σήμερα στη showbiz. Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Το μπικίνι της Kardashian 

Μισό εκατομμύριο like συγκέντρωσε η φωτογραφία που ανέβασε η Kourtney Kardashian στο λογαριασμό της στο Instagram. 

H σέξι Μαρία Κορινθίου

Μία αποκαλυπτική φωτογράφιση στον φακό του Άρη Ράμμου έκανε η Μαρία Κορινθίου. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. 

Η Irina Shayk έγινε ξανθιά

 «Ποιος είπε πως δεν μπορώ να γίνω ξανθιά;» έγραψε στο λογαριασμό της στο Instagram η Irina Shayk και αποκάλυψε τη θεαματική της αλλαγή. 

Ο Γιάννης Βαρδής παντρεύτηκε 

Με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο των Καλυβιών παντρεύτηκε χθες το πρωί ο Γιάννης Βαρδής με την σύντροφό του Νατάσσα Σκαφίδα. 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ζήλεψε

«Ζήλεψες την αποκάλυψη του Απόστολου Γκλέτσου που έκανε στον Πέτρο Κωστόπουλο;» ρώτησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Μαρία Ένεζλη από την εκπομπή του Φώτη και της Μαρίας και η απάντησή του μας ξάφνιασε: «Ναι, πολύ ωραία δήλωση αυτή, να σου την κάνει ένας καλεσμένος, πάρα πολύ. Δηλαδή, νομίζω ότι ήταν μια πολύ ωραία στιγμή για τον Γκλέτσο και μια πολύ ωραία στιγμή για τον Κωστόπουλο. Είναι πάρα πολύ ωραίο ένας άνθρωπος να ανοίγεται από μόνος του, να σου λέει ένα τέτοιο πράγμα. Νομίζω πως ήταν μια πολύ ωραία στιγμή της εκπομπής του Πέτρου».

Το comeback της Κορομηλά

Με το «Bravo Ρούλα» επιστρέφει στο Epsilon η Ρούλα Κορομηλά. Παρακάτω η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

Η Βασίλισσα της Ελληνικής Τηλεόρασης επιστρέφει στο θρόνο της! Η Ρούλα Κορομηλά από το Σάββατο 9 Απριλίου και κάθε Σάββατο στις 20:45 παρουσιάζει στο E το πιο φαντασμαγορικό τηλεοπτικό show που έγινε ποτέ. «Bravo Ρούλα», γεμάτο λαμπερούς καλεσμένους, εκπλήξεις, συγκίνηση, παιχνίδια, νέα πρόσωπα που η μοναδική Ρούλα θα συστήσει στο τηλεοπτικό κοινό αλλά και πολύ κέφι… «Bravo Ρούλα» σε ένα πρωτοποριακό τηλεοπτικό show που όλες οι πλευρές της ζωής έχουν θέση. Από το Σάββατο 9 Απριλίου και κάθε Σάββατο στις 20:45 μόνο στο E.

Δες ΕΔΩ τον hot γιο του Rob Lowe.