Σμαράγδα Καρύδη: Γιατί κρατήσαμε μυστική τη σχέση μας με τον Θοδωρή για 12 χρόνια

"Μη μου βάλεις τίτλο για τα προσωπικά, αλλά ξέρώ ότι αυτό θα διαλέξεις", είπε στον δημοσιογράφο Πάνο Ζόγκα.
Σμαράγδα Καρύδη: Γιατί κρατήσαμε μυστική τη σχέση μας με τον Θοδωρή για 12 χρόνια



H Σμαράγδα Καρύδη δεν είναι η πρώτη φορά που έγινε πρωτοσέλιδη είδηση και εξώφυλλο, αλλά είναι η πρώτη φορά που μιλάει ανοιχτά για τη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη, μια σχέση που και οι δύο κρατούσαν κρυφή για 10 χρόνια. Όμως ο Θοδωρής αποφάσισε να μιλήσει για εκείνη και έτσι το μυστικό τους έγινε είδηση παντού και αντί να κλείσει τα στόματα, τα ξανάνοιξε.

Έχεις πει ότι σ’ αρέσει κι η μοναξιά σου.
Μ’ αρέσει να έχω τον ιδιωτικό μου χώρο και χρόνο. Δεν μου αρέσει η μοναξιά γενικά. Μ’ αρέσει να τη μοιράζομαι τη ζωή μου κι έχω φίλους. Πάντα σκέφτομαι τη ζωή μου ή ζευγαρωμένη ή με φίλους. Αλλά μ’ αρέσει να περνάω ώρες, να μπορώ να απομονώνομαι όταν θέλω και να έχω τον προσωπικό μου χώρο και χρόνο. Δεν είμαι μοναχικό άτομο, αλλά μπορώ να υπάρξω και μόνη. Δεν μπορώ να κάνω παρέα με τον οποιοδήποτε για να γεμίσω το κενό.

Ο Θοδωρής Αθερίδης αποκάλυψε μετά από δέκα χρόνια ότι συγκατοικείτε. Και ξαφνικά έγινες θέμα παντού, στα περιοδικά, σε sites, στην τηλεόραση.
Αυτό τώρα έτυχε. Δεν το αποκάλυψε, κάνατε μια κουβέντα και πάνω στην κουβέντα του ’ρθε και το ’πε. Δεν πήρε κάποια απόφαση από πριν ότι «τώρα θα κάνω αποκαλύψεις».

Ναι, αλλά όταν κάνεις κάτι μετά από περισσότερο από δέκα χρόνια, το κάνεις πλέον συνειδητοποιημένα.
Δεν ήταν κάτι αποφασισμένο. Του ’ρθε, το ’πε, τελείωσε.

Μα αυτό ρωτάω, γιατί επέλεξε αυτήν τη στιγμή; Σίγουρα θα ξέρεις, ο άνθρωπός σου το είπε, δεν το είπε η γειτόνισσα.
Άκουσε να δεις, εγώ ποτέ μου δεν μιλάω γι’ αυτά τα πράγματα, γιατί αισθάνομαι άβολα. Εντάξει, μετά από ένα διάστημα μπορεί να έρχεται μια ώρα που θεωρείς ότι μπορείς να πεις κάτι και να τελειώνει εκεί. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να το τροφοδοτήσουμε με περαιτέρω πληροφορίες, του τύπου πώς και γιατί.

Πώς αντέδρασες;
Είπα «καλά, τώρα θα μας περιλάβουνε!». Μάλιστα ξέχασε να μου το πει και μου το ’πε δυο μέρες μετά.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο DownTown που κυκλοφορεί.  

Δες εδώ τι είχε πει στο πρώτο τεύχος του DownTown ο Θοδωρής Αθερίδης.