Δέσποινα Βανδή στο DownTown: Με τον Ντέμη με χωρίζουν από τον πρώτο μήνα

Θα παρουσιάσει τελικά το X-Factor;
 Δέσποινα Βανδή στο DownTown: Με τον Ντέμη με χωρίζουν από τον πρώτο μήνα



Συνέντευξη στο περιοδικό DownTown έδωσε η Δέσποινα Βανδή. Η διάσημη Ελληνίδα μεταξύ άλλων μίλησε για την υποτιθέμενη κρίση στη σχέση της, για τις τηλεοπτικές προτάσεις που της έγιναν και για το μεγάλωμα τον παιδιών της. Διάβασε παρακάτω ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα. 

Δεν αισθάνεσαι περίεργα όταν ακούς για παράδειγμα «η Δέσποινα χωρίζει με τον Ντέμη» ή «δεν είναι καλά μαζί»;

Κατ’ αρχάς, εμένα με χωρίζουν με τον Ντέμη από τον πρώτο μήνα που ήμασταν μαζί. Όχι, δεν με απασχολεί καθόλου, είναι σαν να μιλάνε για άλλον άνθρωπο. Το μόνο που με απασχολεί είναι αν λέγονται πράγματα που μπορεί να τα διαβάσουν τα παιδιά μου και να τα επηρεάσουν. Εκεί θα θυμώσω, γιατί θα πρέπει να τους εξηγήσω και να διαχειριστώ την ψυχολογία τους.

Έχεις μιλήσει στα παιδιά;

Ναι, βέβαια. Τους έχω πει ότι με βάση τη δουλειά που κάνουμε εγώ και ο πατέρας τους είμαστε δύο άνθρωποι όπως όλος ο κόσμος, απλώς εμείς είμαστε γνωστοί και αυτό έχει συνέπεια  να γράφονται πράγματα τα οποία είναι ψέματα. Τους λέω τα ίδια που λέω και στη μάνα μου. Απλώς εκείνη έχει φτάσει 82 χρόνων και πιστεύει ακόμα αυτά που διαβάζει στα περιοδικά, αυτά που ακούει στην τηλεόραση. Με παίρνει τηλέφωνο και με ρωτάει «άκουσα αυτό, είναι αλήθεια;» Τα παιδιά μου το καταλαβαίνουν όλο αυτό. Όταν ζουν σε ένα αρμονικό οικογενειακό περιβάλλον δεν θα μπουν σε προβληματισμό και δεν θα ασχοληθούν με το τι ακούνε.

Έχεις τηλεοπτικές προτάσεις αυτό το διάστημα;

Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις γενικότερα, αλλά δεν έχω σκοπό να κάνω κάτι τηλεοπτικά. Αν γινόταν Voice 3 και με ήθελαν, θα σου έλεγα ότι θα το κάνω. Τώρα όμως έχω πολύ έντονους προβλημα τισμούς αν είμαι έτοιμη να κάνω κάτι τηλεοπτικά. Δεν ξέρω αν θα έκανα ξανά την κριτική επιτροπή σε άλλο μουσικό παιχνίδι.

Ως παρουσιάστρια όμως; Επειδή σου έγινε πρόταση απ’ τον ΣΚΑΪ να παρουσιάσεις το Χ-Factor.

Δεν θα κάνω τίποτα φέτος. Έφτασα σε ένα σημείο που προβληματίστηκα πάρα πολύ. Γλυκάθηκα πάρα πολύ με την τηλεόραση, γιατί δημιούργησε όλο αυτό ανάμεσα σε μένα και τον κόσμο που το είχαμε χάσει. Μου έδωσε αυτή την αίσθηση ότι από τη Βανδή έγινα η Δέσποινα. Προβληματίστηκα πάρα πολύ με το γεγονός ότι μπορώ να κάνω πράγματα στην τηλεόραση, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός μου. Θα κάνω πάλι κάτι στην τηλεόραση όταν θα έχω ένα ωραίο concept.

Η κόρη σου η Μελίνα ασχολείται με τα social media;

Η Μελίνα έχει ένα κλειδωμένο προφίλ στο instagram, μέχρι εκεί. Περνάω τη διαδικασία «μα έχουν όλοι οι άλλοι». Βρίσκεται σε μια ελεγχόμενη κατάσταση. Δεν θέλω γενικότερα όλα να τα κατακτήσει μεμιάς. Και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να έχουν όλοι facebook και instagram.

Πόσο θα αντιστέκεσαι;

Όσο μπορώ. Kαι εγώ και ο Ντέμης είμαστε της ίδιας λογικής. Θέλουμε όλα να γίνουν σιγά-σιγά.

Έχεις κάνει αυτή την άχαρη, αμήχανη συζήτηση μαζί της για τα αγόρια;

Κάνω συζητήσεις μαζί της. Έχω τρομερή σχέση με τα παιδιά μου. Και με τη Μελίνα που είναι πιο μεγάλη.

Φλερτάρει;

Δεν τα μοιράζεται όλα μαζί μου. Ψιλοσυζητάει, αλλά δεν είναι ακόμα σε τέτοια φάση. Έχει μια παιδικότητα που μου αρέσει. Είναι 12 χρονών ακόμα.

Περισσότερα στο DownTown που κυκλοφορεί. 

Δες ΕΔΩ πώς να συνδυάσεις το καμηλό παλτό όπως η Δέσποινα Βανδή.