Αντιγόνη Πάντα - Χαρβά: Πρέπει να γουστάρεις τον εαυτό σου!

Δηλώνει ότι αγαπάει τον εαυτό της, ότι έχει Tinder και ότι θα ήθελε να κάνει μιούζικαλ (στο Down Town που κυκλοφορεί).
Αντιγόνη Πάντα - Χαρβά: Πρέπει να γουστάρεις τον εαυτό σου!



"Έτσι είναι, λοιπόν, να είσαι μια πραγματική σεξοβόμβα", σκέφτηκα γυρνώντας στο σπίτι μου έπειτα από μια δίωρη συναναστροφή με την Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά. Να λάμπεις από την κορυφή έως τα νύχια, να κάνεις τους άλλους να μη βλέπουν τις ατέλειές σου, να είσαι 42 και να μοιάζεις με 32 και να λες με στιλ «Γεια σας αγόρια!» όταν περνάς μπροστά από το πυροσβεστικό σώμα (true story). 

Όλες κάποια στιγμή ίσως έχουμε σκεφτεί ότι αν ήμασταν δέκα κιλά λιγότερα θα είχαμε περισσότερες ευκαιρίες στην ερωτική μας ζωή ή θα αρέσαμε σε κάποιον λίγο παραπάνω. Σου έχει περάσει ποτέ κάτι τέτοιο από το μυαλό; 
Δεν θα σου πω ψέματα ότι δεν μου έχει περάσει από το μυαλό, γιατί εννοείται ότι κάποιες στιγμές όλοι νιώθουμε ανασφάλεια. Αλλά θεωρώ ότι ο χαρακτήρας είναι αυτός που μετράει. Και, στην τελική, αξίζει αυτός που θα ενδιαφερθεί να με γνωρίσει περισσότερο. 

Στην τηλεόραση δεν βλέπεις συχνά καθαρόαιμες περήφανες γυναίκες με παραπανίσια κιλά. Συνήθως, πάντα υπάρχει και ο αυτοσαρκασμός στη μέση. 
Είμαι πάρα πολύ περήφανη για μένα γενικότερα. Με βρίζω πολλές φορές για διάφορα πράγματα, αλλά γενικότερα με γουστάρω. Δεν ντρέπομαι να το πω, ας είναι και ψωνίστικο. Αλλά νομίζω ότι πρέπει να γουστάρεις τον εαυτό σου για να γουστάρεις και τους υπόλοιπους. 

Ποια ερώτηση θα έκανες στον εαυτό σου για να βγάλεις λαβράκι;
Θα με ρωτούσα αν όλα αυτά τα ρεπορτάζ που έχω κάνει περί tinder (σ.σ.: application γνωριμιών), swinger club (σ.σ. club ανταλλαγής συντρόφων) και BDSM (σ.σ.: κυριαρχία, υποταγή, σαδομαζοχισμός) τα εφαρμόζω στη ζωή μου. Αν τα ρεπορτάζ είναι βιωματικά. Και θα σου απαντούσα ότι δεν μπορείς να κάνεις ρεπορτάζ χωρίς να μπεις μέσα σε αυτό. 

Διαδικτυακά δεν γνώρισες και τον Βρετανό πρώην σύζυγό σου, τον Clint;  
Ερωτευτήκαμε ανταλλάσσοντας πληροφορίες μέσα από 28 χρονών, μιλούσαμε για πέντε- το μουσικό forum των Placebo. Ήταν 1999, εγώ ήμουν έξι μήνες και κάποια στιγμή ήρθε στην Ελλάδα για να γνωριστούμε. Ουσιαστικά, συναντηθήκαμε για πρώτη φορά στο αεροδρόμιο. 

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί. Από σήμερα και κάθε Πέμπτη στα περίπτερα!