Kurt Cobain : Νέα σενάρια δολοφονίας – Ποιος έγραψε το σημείωμα αυτοκτονίας;

Το σημείωμα αυτοκτονίας του frontman των Nirvana οδηγεί στο συμπέρασμα της δολοφονίας…
Kurt Cobain : Νέα σενάρια δολοφονίας – Ποιος έγραψε το σημείωμα αυτοκτονίας;



Ο Kurt Cobain τράβηξε την σκανδάλη της καραμπίνας που είχε στραμμένη στο κεφάλι του στις 5 Απριλίου του 1994. Η σύζυγό τους, Courtney Love δεν σταμάτησε να μιλάει για δολοφονία του 27χρονου star. Λίγο πριν την προβολή του ντοκιμαντέρ «Soaked In Bleach» , το οποίο ασχολείται με το τι έγινε στο Seattle εκείνη την ημέρα, νέα στοιχεία την δικαιώνουν!

Δίπλα από το άψυχο σώμα του Cobain είχε βρεθεί σημείωμα αυτοκτονίας. Ένα σημείωμα που κρατούσε η Love σε θυρίδα στην τράπεζα για αρκετά χρόνια και το οποίο μαρτυρά πώς ο Kurt δεν το έγραψε ποτέ εκείνος. Με ειδικό γραφολόγο να μιλά στην κάμερα για τα ευρήματα που ανατρέπουν όσα γνωρίζαμε.

Μάλιστα ο αρχηγός της Αστυνομίας του Seattle εκείνες τις ημέρες, Norm Stamper, έχει ζητήσει να ανοίξει εκ νέου η υπόθεση του θανάτου του Cobain, καθώς και εκείνος δεν πίστεψε ποτέ πως ο θρύλος της grunge αυτοκτόνησε.

«Είναι πολύ πιθανό κάποιος άλλο να μιμήθηκε τον γραφικό χαρακτήρα του. Ειδικά στις τελευταίες γραμμές του σημειώματος», δηλώνει στην κάμερα η Heidi Harralson, δίνοντας πλέον τελείως νέες διαστάσεις στις υπόνοιες της οικογένειας του Cobain.

Στο ντοκιμαντέρ μιλάει και ο Tom Grant, ντετέκτιβ που ενεργούσε για λογαριασμό της Love, ο οποίος δεν ερμηνεύει το σημείωμα σαν σημείωμα αυτοκτονίας, αλλά σαν ανακοίνωση πως παρατάει την σύζυγό του και την μουσική!

Το σημείωμα απευθυνόταν στον «Boddah», τον φανταστικό φίλο που είχε μικρός ο Cobain…

Το video που εξασφάλισε η Daily Mail:

To σημείωμα που άφησε ο Kurt...

Δες ΕΔΩ τις φωτογραφίες από την αυτοκτονία του Kurt