Showbiz : Η Eλένη Μενεγάκη κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον Μάκη, η Καινούργιου χώρισε και η Σκορδά… τούμπανο!

Τα είδαμε πάλι… όλα!
Showbiz : Η Eλένη Μενεγάκη κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον Μάκη, η Καινούργιου χώρισε και η Σκορδά… τούμπανο!



Η Ελένη Μενεγάκη δεν μπορεί να κρύψει τον έρωτα της για τον Μάκη Παντζόπουλο, η Κατερίνα Καινούργιου χώρισε και η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε militer και… φούντωσε όλο το πλατό του Πρωινού! Όλα αυτά στον μαγικό κόσμο της showbiz!

Μα, τι έρωτας είναι αυτός;

«Είμαι με τον άνδρα που αγαπώ και επιθυμώ. Αυτό είναι το μυστικό». Τάδε έφη Ελένη Μενεγάκη σε follower της στο Twitter όταν την ρώτησε ποιο είναι το μυστικό της και παραμένει λαμπερή. Ξανάνιωσε στην αγκαλιά του Μάκη η Ελένη. Να τα λέμε και αυτά…

Η Ελένη στα πατώματα!

Όχι, δεν είναι για τον έρωτα. Τώρα έπεσε στα πατώματα από τα γέλια. Δείτε το video από την εκπομπή της. Και όταν λέμε κάτω... κάτω!

 

Οι χωρισμένοι, δεν γιορτάζουνε ποτέ…

Ο Γιώργος Λιάγκας πριν γίνει παρουσιαστής ήταν φοβερός ρεπόρτερ. Το DNA του έχει μείνει αναλλοίωτο καθώς κατάφερε να αποκρυπτογραφήσει πως η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από τις δηλώσεις της ίδιας: «Με στεναχώρησε που γράφτηκε κάτι που με αφορά και δεν πήραν να το διασταυρώσουν από εκεί και πέρα είναι η πρώτη φορά που νιώθω την ανάγκη να μην μιλήσω για την προσωπική μου ζωή. Μέσα μου περνάω μία δύσκολη περίοδο και μέχρι να αισθανθώ καλύτερα δεν θέλω να δηλώσω τίποτα παραπάνω. Αυτό τον καιρό έχω ανάγκη για εσωστρέφεια...».

H Aniston μαμά!

Άλλο πάλι και αυτό. Όπως αναφέρει το περιοδικό Life and Style η ελληνικής καταγωγής star με την βοήθεια της κολλητής της, Sandra Bullock, υιοθέτησε ένα παιδάκι. Full Stop. Αυτά αναφέρει το περιοδικό, αυτά σας λέμε. Αγοράκι, κοριτσάκι δεν ξέρουμε. Να σου ζήσει Jennifer, γερό, δυνατό και καλότυχο!

Το ζεϊμπέκικο της Ζήνας

Αυτά είναι! Πρωί-πρωί, πριν πιούμε τον καφέ μας μερακλώσαμε! Η Ζήνα Κουτσελίνη ξεκίνησε την εκπομπή της με ένα βαρύ ζεϊμπέκικο για να υποδεχτεί τον Γιάννη Πλούταρχο. Τι διάλεξε η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια; Το «Αχ, κορίτσι μου»! Τέτοιο μάγκικο ζεϊμπέκικο μόνο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και η Ζήνα...

Η Σπυροπούλου ΔΕΝ είναι το κέντρο της γης

Το δήλωσε η ίδια η παρουσιάστρια του «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» στο «Πρώτο Θέμα», η οποία παραδέχτηκε πως κάποιες στιγμές υπερέβαλε στις αντιδράσεις της: «Και βέβαια υπήρχαν στιγμές που ήμουν υπερβολική στις αντιδράσεις μου. Πίστευα ότι πολλά γυρίζουν γύρω από μένα, αλλά δεν ήταν έτσι. Όλα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι αλλά μετά από κάποιο διάστημα ισορροπείς».

Η Υπολοχαγός Φαίη είναι… τούμπανο!

Μένουμε στο πλατό του Πρωινού του ΑΝΤ1 όπου η Φαίη Σκορδά του έβαλε… μπουρλότο! Η παρουσιάστρια της εκπομπής παρουσιάστηκε με militer look και τα επιφωνήματα από τους συνεργάτες της έδιναν και έπαιρναν: «Τούμπανο, τούμπανο» φώναζαν πίσω από τις κάμερες. Η Φαίη λίγο αμήχανα ένιωσε, ο Γιώργος παραδίπλα καμάρωνε και ανανεώνουμε το ραντεβού για την 28η Οκτωβρίου με την υπολοχαγό Σκορδά…

Κοπελιά κάτι ξέχασες!

Η ατάκα πηγαίνει για την κόρη του Bruce Willis, Scout, που βγήκε να πιεί το ποτάκι της ρίχνοντας πάνω της κάτι λιτό, απέριττο και… διάφανο. Τόσο διάφανο που είδαμε το στήθος της. Εμείς, οι παπαράτσι και ο μπαμπάς της που χτυπάει το κεφάλι του με τις 3 κόρες που έχει και δεν ξέρει ποια να πρωτομαζέψει από τις εξαλλοσύνες!

Ω, ρε μια ψαρούκλα!

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη βρίσκεται περιοδεία στις ΗΠΑ και είπε να δοκιμάσει την τύχη της στο ψάρεμα στον Ατλαντικό ωκεανό. Μόνο που η τύχη της έγινε… βουνό στην θάλασσα καθώς έπιασε κάτι ψαρούκλες ίσα με το τραπέζι! Ο φόβος και ο τρόμος των θαλασσών η Άλκηστις!

Φοβερό το Chanel σου EJ!

Ο γιος του θρύλου του μπάσκετ, Magic Johnson, βγήκε μια βόλτα στο Los Angeles και παραλίγο να τον συλλάβει η fashion police! Ο EJ Johnson ήταν λίγο υπερβολικός, λίγο κακόγουστος, λίγο… από όλα! Αλλά το Chanel σου φοβερό EJ (αλήθεια πώς έχασες τόσα πολλά κιλά;)!

Γαβ Day!

Αυτός εικάζεται πως θα είναι ο νέος τίτλος της εκπομπής Happy Day, όπου Δημήτρης Παπανώτας και Κώστας Φραγκολιάς δοκίμασαν on air τροφή για σκύλους!

Σε φάση Ορέστης Μακρής

Τόσα χρόνια έχουν περάσει αλλά αυτές… εκεί! Ο λόγος για τις κυρίες Kate Moss και Pamela Anderson που βρέθηκαν σε δυο διαφορετικά gala αλλά με το ίδιο αποτέλεσμα. Τα κορίτσια ήπιαν δυο-τρία ποτηράκια παραπάνω και φαίνεται πως όσο και αν μεγαλώσουν δεν πρόκειται να βάλουν μυαλό…

Ό,τι λάμπει είναι Rita Ora!

Πολύ όμορφο κορίτσι η Rita. Την συμπαθούμε κιόλας ένα… τσικ παραπάνω και όταν την είδαμε με αυτό το απίστευτο χρυσό φόρεμα ανέβηκε ακόμη ένα level στην εκτίμησή μας...

Έρωτας στο Voice!

Η Gwen Stefani χώρισε πριν λίγες ημέρες και βρήκε παρηγοριά σχετικά κοντά της. Πόσο κοντά της. Μια πολυθρόνα παραδίπλα. Ναι, εκεί που κάθεται ο Blake Shelton, επίσης κριτής του Voice. Κανείς δεν το επιβεβαιώνει, κανείς δεν το διαψεύδει, οπότε βγήκε η ετυμηγορία: Είναι ζευγάρι!

Bρε Cristiano πλάκα μας κάνεις;

O Cristiano Ronaldo είναι... δυο μέτρα παλικάρι. Όλη μέρα προπόνηση με την Ρεάλ, γυμναστήριο... ξέρετε τέλοσπαντων πως είναι αυτά. Ο Πορτογάλος superstar του ποδοσφαίρου πόσταρε τι θα φάει στο Instagram και ένα μικρό σοκ το πάθαμε. Αυτό που θα δείτε στην φωτογραφία είναι γεύμα για έναν. Πάντως ιδιαίτερα παχυντικά δεν είναι...

Έγκυος ξανά η Ελένη; Πόσες πλαστικές έχει κάνει η Φαίη; Διάβασε ΕΔΩ τις απαντήσεις!

Δες ΕΔΩ την Ελένη Μενεγάκη με... αγροτικό τζιπ!