Kris Jenner : Άντε και γ@@@σου Caitlyn Jenner!

Αργά ή γρήγορα θα ξεκίναγε ο καυγάς ανάμεσα στους δυο πρώην…
Kris Jenner : Άντε και γ@@@σου Caitlyn Jenner!



O Βruce Jenner έγινε Caitlyn και αυτό δεν άρεσε καθόλου στην πρώην σύζυγό του, Kris, η οποία το πήρε βαριά. Πολύ βαριά. Τόσο που δεν άντεξε και ξέσπασε on camera στέλνοντας τον πρώην της να πάει να… ναι, καταλάβατε καλά!

Αυτή την… όμορφη οικογενειακή στιγμή την είδαμε στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου των Kardashians όπου η Kris έξαλλη αντίκρισε την περιβόητη συνέντευξη της Caitlyn στο Vanity Fair και μόλις διάβασε με όσα την «στόλισε» ο πρώην σύζυγός της δεν άντεξε και έγινε το μεγάλο μπαμ!

«Nα πάει να γα@@@ει!» φώναζε η Kris και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα φώναξε ξανά «Πραγματικά εύχομαι να μην γνώριζα ποτέ αυτόν τον άντρα. Εννοώ άντε γα@@@ου Bruce»!

To ξέσπασμα της Kris βρήκε σύμμαχους, καθώς οι κόρες της έσπευσαν να την στηρίξουν με την Khloe να σχολιάζει «Εγώ δεν την στηρίζω (εννοεί την Caitlyn) αν δεν την στηρίξει η μαμά. Δεν είναι συμπεριφορά αυτή. Δείχνει πως δεν σέβεται την μαμά. Δεν μας στηρίζει, δεν την στηρίζω».

Το επεισόδιο προφανώς είχε γυριστεί στις αρχές του καλοκαιριού, όταν η Caitlyn έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο εξώφυλλο του Vanity Fair όπου είχε δηλώσει ξεκάθαρα πως η Kris είναι κακιά (!) και πως το μόνο που την νοιάζουν είναι τα χρήματα.

Φανταστείτε πως αυτοί οι δυο ήταν 25 χρόνια παντρεμένοι…

H Κris δεν είναι και στα καλύτερα της...

Δες ΕΔΩ τι ζηλεύει η Kris πάνω στην Caitlyn