Xαμός στην showbiz Sunday Edition: Η Σπυροπούλου στο χειρουργείο, η Συνατσάκη ήταν γλάστρα και ο Βουτσάς γίνεται πατέρας!

Μαζέψαμε όλα τα κουτσομπολιά της ημέρας!
Xαμός στην showbiz Sunday Edition: Η Σπυροπούλου στο χειρουργείο, η Συνατσάκη ήταν γλάστρα και ο Βουτσάς γίνεται πατέρας!



Η Κυριακή είναι μέρα ξεκούρασης. Για όλους (ΟΚ, εκτός από εμάς τους δημοσιογράφους) πλην της ελληνικής showbiz που πάντα κάτι θα βρει για να μας κρατάει σε εγρήγορση!

Από δηλώσεις, χειρουργεία και Instagram μέχρι νέα ειδύλλια, μαζέψαμε όλα τα κουτσομπολιά της ημέρας! Πάρτε καφεδάκι και ξεκινήστε την ανάγνωση…

Η  Κωνσταντίνα στο χειρουργείο!

Πριν λίγες μέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εισήχθη σε γνωστή κλινική των Βορείων Προαστίων. Μιλώντας στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της τονίζοντας πως μπορεί να περάσει μέχρι και την πόρτα του χειρουργείου: «Διάβασα κάπου ότι ήταν διαφημιστικό κόλπο και θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν παίζω ποτέ με θέματα υγείας. Έπαθα μια σοβαρή ίωση που οδήγησε σε λοίμωξη, η οποία έφραξε όλα τα ιγμόρεια στο πρόσωπό μου. Αποτέλεσμα ήταν να νοσηλευτώ και να συνεχίζω μέχρι και σήμερα την αγωγή. Ευελπιστώ ότι θα αποφύγω το χειρουργείο και θα είναι όλα περαστικά».

Περαστικά!

Δεν πειράζει βρε Μαίρη…

Ο λόγος για την Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μίλησε στο περιοδική ΕΓΩ όπου αποκάλυψε πως ούτε λίγο-ούτε πολύ έκανε την… γλάστρα: «Στον καθένα μπορεί να τύχει να περάσει περιόδους όπου επαγγελματικά τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά, αλλά μετά η ζωή έρχεται και το ισορροπεί. Λειτουργούσα ως “φυτό”. Έχει συμβεί να αντιμετωπίσω θλίψη, να ζοριστώ. Όταν έχεις μια συνεργασία κατά την οποία δεν περνάς πολύ καλά... τρως μια φρίκη. Δεν έκλαψα όμως».

Εμείς δεν θα σχολιάσουμε…

Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι και φιλόσοφος…

Πόσο κάνει 3 και 3; Έξι όπως μας έμαθαν στο σχολείο. Πόσο κάνει 3 και 3 στην υποκριτική; Μπλε! Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αλέξης Γεωργούλης στο περιοδικό People: «Στο Πολυτεχνείο σου λένε «3 + 3 = 6». Ούτε «5,5», ούτε κάτι άλλο. Κάνει «6» και τελεία. Αυτό με εγκλώβιζε. Όταν ήρθα σε επαφή με την υποκριτική, είδα πως «3 + 3» μπορεί να κάνει και «μπλε». Αυτό με γοήτευσε, γιατί έχει να κάνει με μια εξερεύνηση. Είναι πολύ σημαντικό, γιατί αυτό σε κρατάει νέο. Όσο εξερευνάς προς τα έξω, εξερευνάς και προς τα μέσα»!

Φφφστ… μωρό!

Τι και αν έχει ξεπεράσει το 80ο έτος της ηλικίας του ο Κώστας Βουτσάς;  Ο θρύλος του ελληνικού σινεμά δήλωσε πως εκείνος και η κατά πολύ νεότερη σύντροφός του, Αλίκη Κατσαβού, προσπαθούν να κάνουν παιδί! Το ξεκαθάρισε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά του Ε και μάλιστα αυτή είναι η δεύτερη φορά που το ζευγάρι δηλώνει πως θέλει παιδί!

Να σας ζήσει!

Η γυμνάστρια των celebrity, Μάντυ Περσάκη, και ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Νικολαΐδης είναι εδώ και λίγη ώρα γονείς! Η Μάντυ έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι και ήδη σκέφτεται να το ονομάσει Βασίλη!

Καλότυχο και πάντα γερό!

Εντάξει ησυχάσαμε! Μαζί Κασιδόκωστας-Τάμτα

Το κρυφτό παίξαμε τόσο καιρό με το ζευγάρι Κασιδόκωστας-Τάμτα, ωστόσο ο έρωτας τους αποκαλύφτηκε στην εφημερίδα Espresso. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να περπατούν χέρι-χέρι στην Γλυφάδα. Λέτε να φάμε και κουφέτα;

Παντρεύεται ο Δημήτρης Ουγγαρέζος;

Το πρώτο σοβαρό βήμα έγινε. Ο Δημήτρης γνώρισε τους γονείς της συντρόφου του, Ιλένια Ουίλιαμς, σύμφωνα με την Real News. Τι δείχνει αυτό; Πως προφανώς η σχέση τους είναι σοβαρή. Θα προλάβουν στην… κουφετοφαγία τον Πάρη και την Τάμτα;

Το πιο sexy grind girl

Ποια είναι η αιθέρια ύπαρξη που περνούν τα καρτ ξυστά από δίπλα της; Είναι η Κατερίνα Στικούδη, η οποία ήταν το grind girl στο 7ο Pick Λουξ αγώνα στην Πάτρα. Από θαύμα την γλύτωσες εκεί που κάθεσαι Κατερίνα μας…

Who let the dogs out;

Παγκόσμια Ημέρα των ζώων σήμερα και η Ελένη Φουρέιρα πόσταρε ένα τρυφερό φιλί με τον πανέμορφο σκυλάκο της. Επίσης το ίδιο έπραξε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου…

Ο Λάκης και οι μαστίχες

Ο Λάκης Γαβαλάς είναι παντού. Στις παραλίες, στα βουνά και στα μαστιχοχώρια της Χίου. Είδε κάτι συμπαθέστατες γιαγιάδες να κάνουν το ξεκαθάρισμα της μαστίχας και έσπευσε να βοηθήσει! Είναι ΚΑΙ gentleman…

Ωωω, Δέσποινα!

Τα σάλια μας έτρεξαν με το Instagram της Δέσποινα Βανδή. Η Ελληνίδα star είναι και δεινή μαγείρισσα και σήμερα Κυριακή έφτιαξε μια τάρτα σολομού. Και φαίνεται πεντανόστιμη!

Δες ΕΔΩ τον χαμό που έγινε το Σάββατο. Ήξερες τι ήθελαν αν γίνουν οι έλληνες celebs;