Kate Hudson : Βρήκαμε τα μυστικά της για τέλειο σώμα

Έχει ένα από τα πιο sexy κορμιά του Hollywoοd



Η Kate Hudson κάθε καλοκαίρι επισκέπτεται την Σκιάθο για διακοπές και μας αφήνει όλους με το στόμα πάντα ανοιχτό με το μπικίνι και το τέλειο σώμα της. Πως κατάφερε στα 39, να αποκτήσει αυτό το σώμα; Εμείς πάντως βρήκαμε τις απαντήσεις!

Μιλώντας στο περιοδικό FEMAIL, η διατροφολόγος της, Angela Dowden αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό της Hudson, η οποία είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του Jimmy Choo, το οποίο δεν είναι άλλο από την μείωση της ζάχαρης.

«Η μείωση της ζάχαρης ήταν το κλειδί. Είτε κόβοντας της, είτε μειώνοντας την ήταν το σημείο που πραγματικά μεταμόρφωσε το σώμα μου», δήλωσε η Hudson στο FEMAIL και πρόσθεσε «Παρατήρησα πως είχα λιγούρες για ζάχαρη στις 4 κάθε μέρα. Ήθελα να φάω κάτι γλυκό και τότε κατάλαβα πόσο εξαρτημένη ήμουν».

Από την πλευρά της, η Dowden, αποκάλυψε τα μικρά tips που ακολούθησε η Κate, τα οποία είναι εξαιρετικά απλά:

  • Σπιτικά γεύματα: Όσο περίεργο και αν φαίνεται οι τροφές που καταναλώνουμε εκτός σπιτιού είναι πλούσιες σε συντηρητικά και λιπαρά. Τα σπιτικά γεύματα είναι πιο… ελεγχόμενα.
  • Καταναλώστε φρούτα: Ακόμη και η φρουκτόζη που περιέχεται στα φρούτα, η φυσική ζάχαρη, μπορεί να λειτουργήσει σαν υποκατάστατο της. Συν ότι τα φρούτα έχουν φυτικές ίνες.
  • Μην πίνετε χυμούς: Ενώ τα smoothies είναι ωφέλιμα οι χυμοί δεν είναι. Ο λόγος είναι πως με το στύψιμο χάνουν όλα τα θρεπτικά συστατικά τους.
  • Πάντα φρέσκα: Είτε μιλάμε για φρούτα, είτε για λαχανικά όλες οι τροφές πρέπει να καταναλώνονται φρέσκες. Όσο πιο φρέσκο είναι ένα φρούτο ή λαχανικό τόσο μεγαλύτερη είναι η φρουκτόζη.
  • Υγιεινά επιδόρπια: Μετά από κάθε γεύμα καλό θα είναι να καταναλώνετε ένα επιδόρπιο. Το ιδανικό θα ήταν γιαούρτι με κομμάτια φρούτων.
  • Αποφύγετε τα μπισκότα: Το μπισκότο είναι το πιο εύκολο στην κατανάλωση snack. Περιέχει ωστόσο, ζάχαρη και γλουτένη. Το καλύτερο θα ήταν να έχετε μαζί σας σε ένα ταπεράκι λαχανικά κομμένα.

Μέσα σε όλα αυτά πρέπει να συνυπολογίσουμε και το αλκοόλ καθώς το 10% της ζάχαρης που καταναλώνουμε έρχεται από αυτά.

Αφού μπόρεσε η Kate, μπορούμε όλες κορίτσια!

Ορίστε και τα αποτελέσματα...