British Vogue : 100 χρόνια ζωής με μια super έκθεση!

Μας έχει χαρίσει μερικές από τις πιο glamorous φωτογραφίσεις είναι η αλήθεια…
British Vogue : 100 χρόνια ζωής με μια super έκθεση!



Η Βρετανική έκδοση της Vogue, του εμβληματικού περιοδικού μόδας, συμπληρώνει τον ερχόμενο Φεβρουάριο τα 100 χρόνια ζωής και ετοιμάζει έκθεση στην Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου για να γιορτάσει!

Η έκθεση θα έχει τίτλο «Vogue 100: A Century of Style» και θα περιλαμβάνει τις καλύτερες φωτογραφίες που έχουμε δει ποτέ στις σελίδες του περιοδικού από την ημέρα που ξεκίνησε, στο μακρινό 1916 έως και σήμερα.

Από τις σελίδες του, που το 2007 η διαφήμιση έφτασε να κοστίζει 16 χιλιάδες λίρες (!), έχουν περάσει φυσικά μερικοί από τους μεγαλύτερους stars του κόσμου, όπως η Gwyneth Paltrow, η Σοφία Λόρεν, η Ούρσουλα Άντρες, η Twiggy, η Anjelica Houston αλλά και άπειρα supemodels, όπως η Helena Christensen, η Kate Moss, η Linda Evangelista και η Claudia Schiffer και φυσικά η Πριγκίπισσα Diana.

Το περιοδικό διανέμεται σε 220 χιλιάδες σημεία ενώ έχει συνεργαστεί με την… αφρόκρεμα των φωτογράφων, όπως ο Mario Testino, ο David Bailey, ο Cecil Beaton και ο Lee Miller.

Την επιμέλεια της έκθεσης έχει αναλάβει εξολοκλήρου η αρχισυντάκτρια του περιοδικού από το 1992, Alexandra Schulman, η βρετανική έκδοση της… Anna Wintour, η οποία κατέχει την αντίστοιχη θέση στο αμερικάνικο Vogue.

«Είμαι πολύ περήφανη για αυτή την συλλογή και για τις φωτογραφίες. Το concept δείχνει το βάθος και την ποιότητα που έχουμε σαν περιοδικό. Η Εθνική Πινακοθήκη είναι ένα πραγματικά σπουδαίο μέρος για να δείξουμε τα πορτραίτα μας. Όποιος ενδιαφέρεται για την φωτογραφία και την μόδα θα βιώσει μια εκπληκτική εμπειρία», δήλωσε η Schulman.

H έκθεση θα γίνει στις 11 Φεβρουαρίου του 2016 και θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Μαΐου.

Πάρε μια ιδέα από όσα θα δούμε στην Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου στην gallery...

Δες ΕΔΩ την ζωή του Gianni Versace, του Ιταλού σχεδιαστή που άλλαξε την ιστορία της μόδας