O Βλαντιμίρ Πούτιν γυμνάζεται με φόρμα αξίας 2.898 euro

Φτιαγμένη από κασμίρ και μετάξι.
O Βλαντιμίρ Πούτιν γυμνάζεται με φόρμα αξίας 2.898 euro



Η φωτογραφία έκανε τον γύρο του κόσμου και ο Vladimir απασχόλησε και πάλι τα media. Για μια γυμναστική πήγε ο άνθρωπος και τράβηξε πάλι την προσοχή. Όχι για τις επιδόσεις του, αλλά για την ακριβή του φόρμα. Η αξία της; 2.898€.

Ο Ρώσος πρόεδρος πήγε μαζί με τον πρωθυπουργό της χώρας Dmitry Medvedev, για πρωινή προπόνηση στην πόλη Sochi, με φόρμες της luxury εταιρίας Loro Piana. Το ύφασμά τους ήταν cashmere και μετάξι και παρότι ακούγεται κάπως ακατάλληλο για γυμναστική, φαίνεται πώς δεν εμπόδισε στον πρόεδρο να ολοκληρώσει την προπόνησή του (χωρίς να πέσει ούτε μια σταγόνα ιδρώτα).

Η αξία του παντελονιού ήταν 1.283€ και του bomber που το συνόδευε, 1.616€. Τα συγκεκριμένα ρούχα μάλιστα έχουν και ειδικό τρόπο χρήσης, αφού πρέπει να πλένονται με συγκεκριμένα απορρυπαντικά (τα οποία παρέχει η εταιρία).

Το outfit του Vladimir μάς εντυπωσίασε μεν, αλλά όχι και τόσο, μιας και μας έχει συνηθίσει σε ακριβές επιλογές. Αρκεί να θυμηθούμε τη συλλογή του από ρολόγια, αξίας 630.000€ ή τη συλλογή του από 700 συνολικά πολυτελή αυτοκίνητα. Με όλα αυτά, η φόρμα μοιάζει με "πταίσμα".

Δες εδώ τη νέα sexy φωτογράφιση της Riri.