H Kim Kardashian γιόρτασε τα 34α γενέθλια της με sexy και βαθύ ντεκολτέ

Με ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα, το οποίο άφηνε σχεδόν όλο το στήθος της εκτεθειμένο, η διάσημη τηλεπερσόνα γιόρτασε τα γενέθλια της.
H Kim Kardashian γιόρτασε τα 34α γενέθλια της με sexy και βαθύ ντεκολτέ



Στο ΤΑΟ club του Las Vegas προτίμησε η Kim Kardashian να γιορτάσει τα 34α γενέθλια της, ωστόσο επέλεξε εκείνη να κάνει το δώρο στους θαυμαστές της: Το πιο βαθύ ντεκολτέ που φόρεσε ποτέ!

Μαζί με τον σύζυγο της, τον 37χρονο rapper Kanye West, η Kim βρέθηκε στο γνωστό μαγαζί με το φόρεμα της να τραβάει εκτός από τα flash των φωτογράφων και τα βλέμματα όλων! Η Kim επέλεξε ένα λευκό φόρεμα το ντεκολτέ του οποίου έφτανε μέχρι τον αφαλό (!) ενώ και από την πίσω πλευρά η πλάτη ήταν ακάλυπτη.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της 34χρονης, πλέον, Kim ολοκληρωνόταν με ψηλά μαύρα τακούνια ωστόσο το ντεκολτέ της πρωταγωνίστριας της σειράς «Keeping Up With The Kardashians» επισκίασε τα πάντα!

Η Kim προσπαθούσε να κάνει όσο το δυνατόν λιγότερες απότομες κινήσεις μπορούσε, καθώς δεν θα αργούσαν οι... αποκαλύψεις, ενώ ο Kanye West δεν την άφησε λεπτό από δίπλα του. Λογικό με τέτοια εμφάνιση...

Ομολογουμένως εντυπωσιακός o τρόπος που υποδέχθηκε τα 34 η Kim…