Αυτά τα μπικίνι θέλουμε να βλέπουμε στα περιοδικά

Βλέπουμε τα κορίτσια των 60's και χαιρόμαστε για τα παραπανίσια κιλά μας.
Αυτά τα μπικίνι θέλουμε να βλέπουμε στα περιοδικά



Πόσα αψεγάδιαστα κορμιά να αντέξουμε οι άμοιρες; Αυτές τις ημέρες το μόνο που κάνουμε είναι να βλέπουμε τις διάσημες να φορούν τα μπικίνι τους και η επιδερμίδα τους να είναι λεία, τα στήθη τους να μένουν ακίνητα και να κοιτούν στον ουρανό και φυσικά να μην έχουν ούτε μισό περιττό κιλό. 

Σήμερα, ποφασίσαμε να θαυμάσουμε για λίγο τα κορμιά των ‘60s που μας εντυπωσίασαν. Σώματα αληθινά, με καμπύλες και γυναίκες που ενίοτε ρουφάνε την κοιλιά τους, έχουν φτωχό μπούστο και γιατί όχι μία υπόνοια κυτταρίτιδας. 

Ας δούμε τα κορίτσια εκείνης της εποχής. 

Πρώτη και καλύτερη η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Το ρούφηγμα της κοιλιάς ήταν must, ενώ όλες θέλαμε να αποκτήσουμε το σώμα της. Σήμερα, θέλουν σώνει και ντε να θαυμάζουμε τα κορίτσια που είναι πετσί και κόκκαλο. Η φωτογραφία είναι από την ταινία «Το Δόλωμα» του 1964 και το βίντεο από το έργο «Η κόρη μου η Σοσιαλίστρια» του 1966. 

Και ποια δεν λάτρεψε τις καμπύλες της Μάρθας Καραγιάννη; Αν μία celebrity φωτογραφιζόταν σήμερα έτσι (είναι στιγμιότυπο από την ταινία του ’66 Ραντεβού στον Αέρα), ο κόσμος θα σχολίαζε την κοιλίτσα της. Δεν μπορώ να βρω, όμως, σήμερα γυναίκα που είχαν περισσότερο σεξ απίλ από τη Μάρθα. 

Μπορεί η Έλενα Ναθαναήλ να ήταν αδυνατούλα αλλά σίγουρα είχε μια σπάνια ομορφιά που τρέλαινε τους άντρες. Τον πρίγκιπα Ίαν, πάντως, στην ταινία του 1968 «Επιχείρησις Απόλλων» τον είχε τρελάνει. 

Πιστεύεις ότι τη σήμερον ημέρα θα έβγαινε ποτέ εξώφυλλο με μπικίνι με μία μικρή δίπλα στην κοιλιά ή με κυτταρίτιδα; Η Ζωή Λάσκαρη, πάντως, δεν είχε τέτοια θέματα και γι’ αυτό θα έχει τον αιώνιο θαυμασμό μας. 

Τι να πει κανείς για την Bridgitte Bardot; Τα λόγια είναι περιττά. Φαντάσου ότι ήταν η γυναίκα που ενέπνευσε τν Bob Dylan να γράψει το πρώτο του τραγούδι. Δες στο βίντεο όλες τις εμφανίσεις της με μαγιό και θα καταλάβεις πού βρήκε την έμπνευση. 

Θυμάσαι που κάποτε γράφαμε εδώ στο FollowMe για εκείνη τη φωτογραφία της Sophia Loren που κοιτούσε το μπούστο της Jane Mansfield γιατί νόμιζε ότι θα χυθεί στο πιάτο της; Ε αυτή η γυναίκα κάποτε ήταν το απόλυτο sex symbol. Σήμερα, τα media θα έλεγαν ότι έχει ψωμάκια στη μέση. 

Και μιας και μιλάμε για τη Sophia Loren, τότε κανείς δεν μπορούσε να αντισταθεί στo σεξ απίλ της. Στις μέρες μας, θα ανέβαζες μία τέτοια φωτογραφία από μία άλλη Sophia Loren και οι σχολιαστές στο internet θα έλεγαν ότι τα μπούτια της είναι χοντρά. 

Μπορεί η Ursula Andress, το κορίτσι του James Bond να είναι μισή σταλιά, όμως δεν βλέπεις συχνά τέτοιο πρόσωπο. Από την ταινία «Dr. No» του 1962.

Για το τέλος, αφήσαμε την σεξοβόμβα Raquel Welch. Με τέτοιο μπούστο δεν έχασε ποτέ. 

Δες ΕΔΩ πώς ήταν οι διάσημες Ελληνίδες πριν 15 χρόνια.