Kim Kardashian: Εξοργισμένη με γυμνές παπαράτσι φωτογραφίες!

Ε, ρε...κάτι μηνύσεις που έχουν να πέσουν!
Kim Kardashian: Εξοργισμένη με γυμνές παπαράτσι φωτογραφίες!



Το στόρι της Kim Kardashian με τους παπαράτσι δεν έχει τέλος! Το αγαπημένο κορίτσι τους, που πολλάκις τους έχει δώσει από θέματα μέχρι αποκλειστικές φωτογραφίες, αυτή τη φορά είναι εξοργισμένη μαζί τους, καθώς τη φωτογράφισαν γυμνή στην πισίνα του σπιτιού της. Εδώ, δεν είχε πρόβλημα η ίδια να τραβήξει σέλφι μετά την επίσκεψη της στον αισθητικό, τώρα την έπιασε;

Ένα από τα πιο διάσημα πρακτορεία παπαράτσι φωτογράφων στο Los Angeles, το Χ17, αναμένεται να έρθει αντιμέτωπο με μηνύσεις, αφού ένα από τα μέλη του όπως ισχυρίζεται ο δικηγόρος της Kardashian αψήφησε τη σχετική νομοθεσία.

Ο δικηγόρος της Kim, Marty Singer, έστειλε εξώδικο στο πρακτορείο X17, υποστηρίζοντας ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες τραβήχτηκαν από ένα ελικόπτερο που περιφερόταν πάνω από τη βίλα της Kardashian, ενώ επίσης χρησιμοποίηθηκε ειδικός μεγεθυντικός τηλεφάκος-κάτι που απαγορεύεται από το νόμο προστασίας της ιδιωτικής ζωής.

Ο Singer λέει ακόμα ότι το X17 ψεύδεται κατάφορα στον ισχυρισμό τους ότι η Kim ήταν γυμνή. Είπε ότι φορούσε ένα μπλε μπικίνι και μόλις είδε το ελικόπτερο, έπιασε μια πετσέτα για να τυλιχθεί.

Ακόμα, τους προειδοποίησε ότι αν τολμήσουν να πουλήσουν έστω και μια από τις φωτογραφίες, θα βρεθούν αντιμέτωποι με υπέρογκες χρηματικές αποζημιώσεις. Έτσι, το πρακτορείο κατέβασε όλες τις παπαράτσι φωτογραφίες από το site τους.

Δεν είναι τουλάχιστον ειρωνικό να στρέφεσαι εναντίον των μέσων που σε ανέδειξαν; Όσο τα χρησιμοποίησες, τόσο σε χρησιμοποίησαν. Δούναι και λαβείν, ο νόμος της ζωής!

Δες ΕΔΩ πως κατάφερε να διατηρήσει το θανατηφόρο κορμί της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της!